Leto u gradu možda zvuči kao noćna mora, ali ako ništa drugo, toplo vreme nam je donelo modne izazove i trendove, u skladu sa visokim temperaturama. Sandale su ove godine jedan od omiljenih modnih komada, a trendovi koji vladaju su mahom reciklirani iz 70-ih i 80-ih godina, dok su neki modeli oplemenjeni i nakitom. Ovo su neki od hit trendova koji su pravo sa piste zasijali na Instagram nalozima naših omiljenih blogerki.

Built In Jewelry

Narukvice oko članka, jedan su od naših omiljenih letnjih akseosara, međutim, brendovi su se potrudili da ih ugrade i u naše omiljene modele obuće. Ovakav dodatak, u zlatnoj ili srebrnoj boji, podići će outfit na novi nivo, a i najobičnijem modelu dati novu čar. Kod većeg broja modela ovaj dodatak moguće je i odstraniti, pa ga možete nositi i kao anklet na samo jednoj nozi.

Logomania

Prethodnih godina logo je jedan od vodećih trendova na modnim pistama, a osim na torbama, majicama i haljinama, sada ga možete pronaći i na sandalama. Imena brendova oslikana velikim fontom ili diskretne oznake u vidu kristalnih bedževa, samo su neki od načina kojima su modne kuće ostavile pečat na obući.

Square toe

Od ravnih sandala, štikli, do običnih papuča, square toe je zavladao kao jedan od vodećih shoe trendova. Iako za neke neprihvatljiv ili isuviše retro, sigurno je da ulazi na velika vrata u svet mode, i tu je da ostane. Urbani brendovi su ga među prvima uvrstili u svoje kolekcije, učinivši ga sastavnim delom street style mode ovog leta.

Comments