Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/2

Nije nimalo strano da se talentovani ljudi sa Balkana nađu u velikim Holivudskim blokbusterima koji dolaze iz Marvel franšize.

Imali smo glumicu iz Srbije, Branku Katić kao kućnu pomoćnicu 2014. godine u filmu Captain America: The Winter Soldier, a sada imamo i iz Zagreba u poslednjem hit filmu Marvel Universa, Captain Marvel, kostimografkinju Sanju Milković Hays. 

S obzirom na to da je ovo prvi Marvelov film koji prilično igra na kartu feminizma i na snagu žena, koja je i više nego evidentna u 2019. godini, Sanja je imala zaista veoma težak zadatak kada su u pitanju kostimi, a za sve one koji su videli film, odgovorno mogu da tvrdim da je konačan rezultat i više nego zadovoljavajuć.

Nakon što je ove godine na prestižnoj dodeli Oskara kostimografkinja Ruth E. Carter odnela istorijsku pobedu za svoj rad na kostimima u Marvelovom ostvarenju Black Panther, Sanja je imala zaista veoma težak zadatak jer je u pitanju prvi film sa ženskom glavnom ulogom gde je kompletan fokus gledalaca bio na Brie Larson.

Sanja je u Holivudu već bila poznata po svom radu na filmovima kao što su Star Trek The Fast and Furious, tako je film Captain Marvel bio logičan sledeći korak u njenoj karijeri, a ona je sigurno sa osmehom prihvatila ovaj posao.

“Svi želimo da vidimo više žena na velikom platnu, pogotovo žene koje su toliko jake i moćne! Veoma sam srećna što sam deo ovog filma”, izjavila je Sanja za Vogue. 

Editors choice