Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Šapati leta i zima

Šapati leta i zima

Sedis u ležaljci na plaži dok DJ pušta neki chillout, a vrele usne ti se lepe za orošenu čašu šarenog koktela. Gledaš u svoje preplanulo telo,butine koje klize jedna niz drugu na vrelom pesku i sama sebi si toliko seksi da razumeš svaki pohotni pogled muškaraca upućen tebi, a i poneke žene. Dok se praviš da ignorišeš te poglede, namerno se okrećeš i zauzimaš još zavodljiviju pozu. Želiš da te žele. To je moćan osećaj.

I ti želiš, dečka koji trenutno spira so pod tušem sa savršeno izvajanog tela, mladog tatu koji je tako sladak dok neuspešno pokušava da spreči ćerku da umaže kosu sladoledom. Želiš i dečka koga si noćas upoznala u klubu i ceo dan pokušavaš da se setiš njegovog imena. A i njegov drug je bio prezgodan.

Da li od sunca ili trećeg koktela, muzike ili blizine golih tela, počinješ da se smeješ. U glavi ti se smenjuju rečenice – Jednom se živi!  Život je kratak! Bolje se kajati zbog nečega što si uradio nego zbog nečega što nisi! I mozak prestaje da radi. Naručuje ti se treći koktel, igra ti se, prave ti se gluposti. Prave ti se uspomene!

2848778875 9706df5aac Šapati leta i zima

Pao je i prvi sneg.

Kako  lišće počnije da pada, a ti da se oblačiš, jutarnje tuširanje ne spira sa sobom jučerašnju sramotu. Postaješ svesna napravljenih uspomena i činjenice da su one postale deo tvog života. Ne želiš da se pomiriš sa tim! Umesto ispijanja koktela, rakijaš po kafanama. Zore dočekuješ čašćavajući tamburaše i pišući srceparajuće statuse i tvitove. Upoznaješ mnoge, ali ti ne znači niko.

Pao je i prvi sneg. Noć, neprijatelj svih slomljenih srca, nedovršenih ljubavnih priča, uspomena, kajanja i tajni, postaje sve duža. Imaš tako mnogo vremena za razmišljanje, a tako malo onih sa kojima bi ta razmišljanja podelila. Mnoštvo nebitnih sa kojima prekratiš koji sat tišine, a malo bitnih, koji uglavnom nisu tu ili su zaokupljeni  svojim zimskim poravnavanjem računa i izvlačenjem pouka iz prethodno napravljene mećave od života.

Ostaje nada u vidu mladih zelenih pupoljaka koja će se pojaviti posle dugog mraka, leda i hladnoće. Ostaje nada u vidu sunčanih dana i toplog vetra koji greje predugo zaleđeno srce. To je vreme za nove početke i  nove priče. Ponovo se osećaš dobro. Moćno. Kao da je ceo svet stvoren samo da bi ti postojala i hodala ulicom.

Niko ne zna koliko leta ili koliko zima ćemo videti u životu. Baš zato treba pustiti svako od njih da ispriča svoju priču. Svakim danom, a onda i događajem i osećanjem koje oni donose, postajemo bogatiji. Svaki od tih dana čini ono što smo zapravo mi, a te jedne, poslednje jeseni ili proleća, kad nam sva jutra, sumraci i noći budu prolazili pred očima, znaćemo da smo sve uradili baš onako kako treba.


Lenka Gatić – džepno izdanje smotane plavuše koja obožava žensko filozofiranje uz miris produženog espresa u maloj šolji, bez mleka. Smeje se i kada svi polude, a paniči kada su svi smireni. Sve što zavoli prvo ishejtuje. Ne voli viceve, već originalne fore. Ako je ikada vidite da pije, ne takmičite se sa njom i ne dozvolite joj da priča.

Editors choice