Neke žene prosto u svojoj prirodi imaju fantastičan osećaj za modu, i u glavi za čas sklope savršenu odevnu kombinaciju za svaku priliku. Bilo da je reč o poslovnom kompletu ili o večernjem izlasku sa drugaricama, tačno znaju kako žele da izgledaju.

Tako da kada dođe famozni trenutak za spremanje, one ne doživljavaju ,,nemam šta da obučem” paniku, već hrabro koračaju ka ormaru sigurne u svoj istančan modni ukus.

Ali, čak i najvičnije od nas nekad imaju problem – kako da uklope obuću u kojoj će se prijatno osećati tokom celog dana, ma koju nepredviđenu aktivnost taj dan nosio sa sobom. Svaka od nas ima svoj omiljeni par salonki koji uvek “osveži” autfit, međutim postoje oni dani kada nam je preko potrebna udobna obuća – jer nas posle poslovnog sastanka čeka i dejt, a onda i odlazak u bioskop sa drugaricama. A, moraš priznati da nije uvek izvodljivo nositi rezervnu obuću.

Upravo iz tog razloga imamo za tebe predlog kombinacije koja će ti pomoći da izgledaš istovremeno i urbano i elegantno tokom celog dana i budeš spremna za sve dnevne i večernje aktivnosti iz tvog planera.  

5 2 Sara Jovanović predlaže autfit od jutra do večeri sa kojim ne možeš da pogrešiš!2 2 Sara Jovanović predlaže autfit od jutra do večeri sa kojim ne možeš da pogrešiš!

BYOUNG pantalone od lateksa su izuzezno popularne ove sezone i same po sebi su dovoljno chic tako da uz njih predlažemo da nosiš jednostavnije komade.

Da li postoji naizgled jednostavniji komad od pamučne bele majice? Sasvim simple bela LTB majica je ultimativni i klasični komad koji, kada pronađeš savršen kroj za svoj lični stil, možeš je nositi na sto različitih načina! Ona je osnovni komad koji svaka žena treba da ima u svom garderoberu. Za ležeran autfit, poput ovog koji nosi Sara Jovanović, ovaj komad je must.

3 3 Sara Jovanović predlaže autfit od jutra do večeri sa kojim ne možeš da pogrešiš!Teksas jakna je i dalje savršen izbor – ali predlažemo da se odlučiš za model koji je drugačiji od uobičajenih! Ovaj model BLEND jakne, sa tek primetnim cvetnim printom, se sjajno uklapa sa pantalonama.

Teksas jakni nikada ne možeš imati previše u svom garderoberu. Uvek su se nosile i nikada neće postati passe!

4 2 Sara Jovanović predlaže autfit od jutra do večeri sa kojim ne možeš da pogrešiš!

Ključni savet da učiniš basic kombinaciju interesantnijom: It’s all about accessories! Stylish DOCA torba će svakoj tvojoj kombinaciji dati “ono nešto” dodatno i daće joj pečat kakav želiš. Celokupna “filozofija” stilizovanja (kada govorimo o univerzalnim kombinacijama) se krije upravo u jednom komadu, a u ovom slučaju to je torba!

Dodatni savet: Tajno oružje u tvojoj torbi neka bude crveni karmin!

7 1 Sara Jovanović predlaže autfit od jutra do večeri sa kojim ne možeš da pogrešiš!

Za kraj naravno, dolazimo do obuće i najvažnijeg “kriterijuma” koji smo obećali – udobnost. Teget ravne DARKWOOD patike, istovremeno chic i udobne dozvoliće ti da promeniš par lokacija u toku dana i da budeš savršeno spremna za svaku priliku.

Ceo autfit Sare Jovanović možeš pronaći u Anavgardia i Avangardia shoes maloprodajnim objektima u Srbiji, dok se u Beogradu njihova radnja nalazi u Bulevaru kralja Aleksandra 98. Njihov sajt možeš posetiti na www.avangardia.rs, a ne zaboravi da ih zapratiš i na Facebook-u i Instagram-u.

Comments