U ovom trenutku imamo dva problema kada je reč o kosi i, iskreno, ne znamo koji da istaknemo pre – da li to što nemamo dovoljno vremena da se posvetimo njenoj nezi i stilizovanju (obaveze zovu, na sto smo strana, gde još i da uglavimo odlazak kod frizera), da li to što je leto i što sa jedne strane želimo dobru frizuru, ali sa druge ne želimo dodatno da oštetimo kosu (što uređajima za stilizovanje, što dejstvom sunca, hlora ili soli, ukoliko imaš tu sreću da si izdvojila vreme za kvalitetno letovanje).

Ipak, kako to obično i biva, rešenje za svaki problem postoji i mi ti ga donosimo u ovom videu!

Ovoga puta smo ugostili divnu Saru Oster Rokvić koja će sasvim sigurno biti tvoja nova omiljena (beauty) inspiracija! Kao mama malog dečaka koja uspešno vodi svoj Momsters blog i biznis, Sara je žena koja uvek izgleda sređeno i poput prave moderne dame, iako nema puno vremena za to. Ne samo da i te kako dobro ume da se pozabavi svojom frizurom sasvim sama (i postigne profesionalne rezultate po svom ukusu), već ume i da prepozna kvalitetne proizvode koje rado pridodaje svojim redovnim uređajima za stilizovanje i naravno – nama preporučuje!

Tako, Sara Oster je testirala Philips MoistureProtect liniju proizvoda koja uključuje fen, presu i auto uvijač – uređaje koji će te brzo i lako dovesti do željene frizure, bez obzira na to da li voliš ravnu ili uvijenu kosu.

sara oster philips 1 1 Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

OK, rešili smo pitanje vremena potrebnog da stilizujemo kosu na željeni način – bez obzira na to da li je feniraš, uvijaš ili ispravljaš Philips MoistureProtect uređajima, frizura je gotova za tili čas jer su brzo spremni za korišćenje, a rezultate zaista postižu za par minuta.

MoistureProtect auto uvijač pravi savršene lokne za duplo manje vremena u odnosu na druge uvijače koje sama treba da kontrolišeš, ima čak 27 stajling opcija, a zahvaljujući negujućim jonima, kosa neće biti naelektrisana, već glatka i savršena.

sara oster philips 3 Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

MoistureProtect fen održava prirodnu vlažnost kose, ne elektriše je, a sa šest stajling opcija i brzina, tvoja frizura može biti gotova dok si rekla “kosa” + tu je i opcija hlađenja kojom ćeš dodatno učvrstiti svoje remek-delo!

sara oster philips 5 Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

MoistureProtect presa za kosu se zagreva za svega 15 sekundi! Osim toga, titanijumske ploče garantuju brzo i lako ispravljanje, a negujući joni brinu o tome da kosa po ispravljanju bude nežna, meka i glatka.

sara oster philips 6 Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

A šta je sa problemom oštećenja kose, naročito tokom leta?

Ni ovo ne treba da te brine jer je Philips mislio i na sve nas sa osetljivom kosom kojoj je potrebna dodatna nega i pažnja. Svi već navedeni uređaji Philips MoistureProtect linije karakteristični su po senzoru koji analizira kosu 30 puta u sekundi mereći njenu vlažnost, te temperaturu stilizovanja tome i prilagođava kako ne bi došlo do dodatnih oštećenja kose. Ovo znači da Moisture Protect možeš koristiti apsolutno uvek – tvoja kosa će biti savršeno stilizovana, ali i negovana, u svakom trenutku, bez obzira na to koji uređaj je tvoj izbor ovog leta.

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Comments