Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Nekoliko dana unazad, u emisiji kanala BBC Radio 1, koju vodi popularni Zejn Lou (Zane Lowe), premijerno je emitovana nova pesma Kelvina Harisa (Calvin Harris), čije ime stoji uz mnoge hitove, i britanskog pevača i repera Eliota Džona (Elliot John), poznatijeg kao Igzempl (Example). Numera se zove “We’ll Be Coming Back”, a verzija koja je premijerno puštena još uvek nije kompletna.

Slika 1 CHE Saradnja: Example i Calvin Harris

Saradnja koja obećava

Odmah nakon emitovanja, Kelvin Haris se putem društvene mreže Twitter zahvalio fanovima na veoma pozitivnim komentarima. Najavljeno je da će pesma zvanično biti objavljena za okvirno mesec dana. Ako se može suditi po verziji koja je trenutno dostupna, kao i pređašnjim popularnim hitovima ova dva muzičara, definitivno možemo očekivati da će “We’ll Be Coming Back” dostići ogromnu popularnost širom sveta. Do izlaska celokupne numere, uživajte u ovoj trenutno dostupnoj, ne potpuno kompletnoj verziji.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice