U Holivudu se pojavio novi trend i sve više svetski poznatih zvezda su mu se priklonile. U pitanju je dizajniranje odeće. Ovde je odlučila da se okuša i Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker). Glumica je odlučila da ostvari saradnju, ni više ni manje, nego sa Džordž Malkemusom (George Malkemus), dugogodišnjim direktorom u Manolo Blahnik-u. Kolekcija će uključivati odeću, naočare za sunce, cipele, nakit, torbice i kaiševe i dodeljeno joj je ime “Bitten”. Posebnost kolekcije čine obične pamučne bele majice na kojima će biti ispisani citati iz serije.

Sarah Sarah Jessica Parker dobija modnu liniju

Fanovi serije "Seks i grad" su sigurno ovo jedva dočekali

Govoreći o svojoj liniji, Sara je i sama priznala da je takva linija i bila očekivana od nje: “Na neki luckast način, mislim da je to ono što su ljudi očekivali od mene, posebno zbog Keri (Carrie Bradshaw). Igrajući tu ulogu morala sam da nosim mnogo cipela, što podrazumeva da sam dosta naučila. Teško je odustati od toga”, rekla je za “Vogue”. Želela je da proširi svoju liniju cipela, jer voli osećaj kompletnog izgleda: “Obujete cipele, obučete kaput, nosite veliku torbu i kada šetate ulicom oni mogu reći istu priču o vama”, rekla je.

Za liniju, glumica razmišlja o celim kombinacijama pre nego o pojedinačnim delovima, jer joj je cilj da stvori nešto što ce žene hteti da imaju u svom ormaru. Što se cipela tiče, želi da budu moderne i sa stilom, ali i udobne s obzirom da je priznala činjenicu da su joj visoke potpetice izazvale haos na nogama. Salonke i ravna obuća koja će biti uključena u liniju biće funkcionalne i lepe bez preterivanja. Torbe, sa druge strane, biće inspirisane sedamdesetim i osamdesetim godinama.

Sarah Jessica Parker for Maria Valentina Fall 2013 010 Sarah Jessica Parker dobija modnu liniju

Glumica će dokazati da je talentovana za više stvari

Nova linija nema niske cene, i biće proizvedena u Evropi i Njujorku što će uticati na cenu. Cipele se očekuju da će biti između 200 i 300 dolara, dok će cena torbi biti oko 700 dolara. Biće dostupna samo u američkom trgovačkom lancu “Stiv & Beris”.


Jovana Jovović studira novinarstvo na Fakultetu za kulturu i medije, piše kratke priče i beleži citate i omiljene delove iz knjiga koje čita. Možete ih pronaći na njenom blogu. Obožava Beograd, voli Novi Sad i uvek se vraća u Bar. Leto ne može da zamisli bez mora.

Comments