Dobro je poznato da su efektni aksesoari pola stajlinga, i da samo jedan dobar aksesoar može transformisati vaš kompletni autfit. Ove jeseni, najpopularniji aksesoari biće prstenje, ali – ne bilo kakvo prstenje! Prstenje koje smo prethodnih dana najčešće viđali na modnim blogerkama na Instagramu i na poznatim ličnostima je glomazno, plastično, ukrašeno cirkonima i u intenzivnim bojama, a podseća nas na prstenje kakvo smo nosile kao devojčice i koje se moglo dobiti u pakovanjima sladoleda. Ovo prstenje deo je trenutno veoma popularne Y2K estetike, koja referencira na rane dvehiljadite godine, a privuklo je pažnju muzičarke Dua Lipe i manekenke Belle Hadid. U nastavku vam predstavljamo nekoliko različitih modela ovog tipa prstenja, kao i na koje sve načine ga možete nositi ove jeseni!

Kao Bella Hadid, uz DIY jaknu i pramenove u boji

Manekenka i javna ličnost, Bella Hadid, poznata je po svojoj ljubavi prema Y2K estetici i nošenju vintage odevnih komada, te nas ni ne čudi što je ona jedna od predvodnica trenda chunky prstenja. Ona je istovremeno stavila dva velika prstena, a uklopila ih je po boji uz crvene i žute pramenove u kosi koji joj uokviruju lice. Naravno, u stilu iste estetike obukla je i tamnu, DIY obojenu oversize jaknu. Bella je bila predvodnica mnogih trendova koji su kasnije zahvatili ceo modni svet, te budite sigurni da ako ona nosi veliko, raznobojno prstenje – sigurno ćemo ga još viđati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Kao Dua Lipa, akcenat uz all black autfit

Muzičarka Dua Lipa takođe je jedna od poznatih ličnosti koja važi za trendseterku, a ona je glomazni prsten plave boje uklopila uz klasični odevni komad – malu crnu haljinu. Naravno, Dua je u celu kombinaciju ubacila i atraktivne, neobične crne čizme sa veoma visokim platformama, a nama se dopada što se odlučila za jedan, ali efektan aksesoar. Ovaj autfit uz njega taman dolazi do izražaja, a izgleda dinamičnije i zabavnije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Comments