Mario Sorenti (Mario Sorrenti) fotografisao je Sašu Pivovarovu (Sasha Pivovarova) i Freju Behu Eriksen (Freja Beha Erichsen) u ekscentričnim modelima kuća Balmain, Mulberry, Missoni i Chloe, koje je za njih izabrala Džejn Hau (Jane How). Ovaj duo svakako ostavlja bez daha i daje lekcije kada je reč o poziranju.

sasha freha01 Sasha Pivovarova i Freja Beha Erichsen za W Magazine sasha freha02 Sasha Pivovarova i Freja Beha Erichsen za W Magazine sasha freha03 Sasha Pivovarova i Freja Beha Erichsen za W Magazine sasha freha04 Sasha Pivovarova i Freja Beha Erichsen za W Magazine sasha freha05 Sasha Pivovarova i Freja Beha Erichsen za W Magazine sasha freha06 Sasha Pivovarova i Freja Beha Erichsen za W Magazine sasha freha07 Sasha Pivovarova i Freja Beha Erichsen za W Magazine sasha freha08 Sasha Pivovarova i Freja Beha Erichsen za W Magazine sasha freha09 Sasha Pivovarova i Freja Beha Erichsen za W Magazine sasha freha10 Sasha Pivovarova i Freja Beha Erichsen za W Magazine

Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Ona je i vlasnica bloga Io Sono Fashionista, koji joj pomaže da svoju ljubav prema modi podeli sa svima.

Comments