Saša Pivovarova (Sasha Pivovarova) je zvezda editorijala koji je za japansko izdanje magazina “Vogue” fotografisao Hedi Sliman (Hedi Slimane). Stilista Mika Mizutani je Sašu “obukao” u kreacije modnih kuća Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Gucci, Balenciaga, a Saša je je odlično odiglrala uloge seksi zavodnice sa jakom šminkom, kao i dobre devojke, sa natural šminkom i razbarušenom kosom. Fotografije su, kao i odeća, crne i bele boje.

129 Sasha Pivovarova za “Vogue Japan”, avgust 2011. 218 Sasha Pivovarova za “Vogue Japan”, avgust 2011. 313 Sasha Pivovarova za “Vogue Japan”, avgust 2011. 413 Sasha Pivovarova za “Vogue Japan”, avgust 2011. 513 Sasha Pivovarova za “Vogue Japan”, avgust 2011. 69 Sasha Pivovarova za “Vogue Japan”, avgust 2011.

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments