Brojimo veoma sitno do novogodišnje groznice primopredaje poklona i sa tim dolazi euforija i blaga nestrpljivost oko toga šta ćemo dobiti ali i nervoza šta mi da poklonimo svojim najbližima, a da bude lepo, kvalitetno i da im se dopadne? Oh da, i da ima onaj special touch posebnosti, koji će po nečemu izdvojiti naš poklon od ostalih. Nešto možda i sasvim suptilno, nešto u samom predmetu ili kontekstu iz kog potiče, ali nešto drugačije. Na prvi pogled, nemoguće, pogotovo sa ovako tankim rokom, budući da smo u završnim danima godine.

Ipak, imamo dve radosne vesti za tebe, ukoliko još uvek nisi odlučila šta kome i tome slično. Prva je, da za početak treba da se vratiš korak u nazad i prisetiš se da sam poklon nikada nije toliko značajan koliko je bitna činjenica da smo tu jedni za druge. Da su ovo dani kada smo zajedno, povezani, kada se zajedno radujemo i provodimo sve ono vreme koje smo propustili u jurnjavama, na sastancima, telefonima, u kancelarijama. Sada ga u velikoj meri nadoknađujemo, uz čašu vina sa najboljom drugaricom koja je došla za praznike, uz tanjir kolača “ukradenog” iz ostave pa ušuškane na krevetu zajedno sa sestrom smejemo se i jedemo kao kad smo bile male, ili u kuhinji sa mamom, seckajući i kuvajući, a pokloni su jedan od načina da kažemo “mislim na tebe” i “volim te”.

Druga je da kada smo već kod toga “tu smo jedni za druge” momentuma, zašto ove godine ne bi uradila nešto drugačije i ne bi kupila nešto što nije samo poklon nego mnogo više od toga? Zašto tvoji ovogodišnji pokloni pored toga što su lepi i kvalitetni, ne bi bili i podrška, prilika za razvoj, ohrabrenje ideja i potpora? Tu smo porodično jedni za druge, ali i generalno, jer ukoliko ikada želimo da ovaj svet postane ono bolje mesto o kome svi maštamo onda su međusobno razumevanje i podrška neophodni u svim odnosima.
U to ime, predstavljamo ti odabrane proizvode koji će Novu godinu zasigurno učiniti slađom, boljom, kreativnijom i koji mogu biti idealan poklon za tvoje najbliže ali i za poslovne partnere i kolege, a koji su ujedno proizvodi članica Udruženja poslovnih žena Srbije i pomažu osnaživanju i podržavanju biznisa žena.

Koračajmo hrabro i zajedno u 2018-oj.

Za sladokusce tu su Premier  čokolade, praline i dražeje koje možeš kombinovati u neponovljive paketiće. Ručno rađene bele, crne i mlečne čokolade, sa ili bez dodataka, čokolade bez dodatog šećera, čokolada od organski uzgajanog kakaovca, praline u najraznovrsnijim oblicima i kombinacijama, paleta začina i raznovrsnih dodataka čine sve ove kolekcije jedinstvenim. Posebno zanimljiva je bombonjera dražeja Beograd, u koju će se zaljubiti svi oni nostalgični Beograđani koji su kod kuće za praznike. Izbor je na tebi.

16473428 1261038973961746 3190404060862713418 n Sasvim drugačiji novogodišnji pokloni

S obzirom na veliku intenzivnost kojom živimo praznične dane, pad vitalne energije, umor ili neprisustnost su česti pratioci ovih dana. Zato su Mirisi čakre u kolekcijama 7 različitih aroma za 7 energetskih centara (čakri) idealan poklon za povratak u balans. Kada kod sebe prepoznamo uznemirujuća osećanja i stanja, stres, nemoć, ljutnju, dovoljno je da isprskamo prostor oko sebe, jastučnicu ili odeću kapima Miris čakre, i uspećemo da se skoncentrišemo i zaustavimo u Trenutku, sagledamo ga, donesemo odluku i krenemo dalje, i što je najvažnije uživamo u trenutku koji imamo.

Comments