Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Saucony, jedan od najstarijih sportskih brendova na svetu, osnovan je davne 1898. godine u Americi. Osnovna ideja od nastanka kompanije bila je proizvodnja patika za trčanje. Danas, Saucony je sinonim za kvalitetne i udobne patike.

S1108 615 1 SHADOW ORIGINALS WMNS Saucony su sinonim za kvalitetne i udobne patike S1108 616 1 SHADOW ORIGINALS WMNS Saucony su sinonim za kvalitetne i udobne patike

Tehnološki razvoj i pažnja, koji se poklanjaju pri izradi svakog para, jedan je od retkih primera u ovoj industriji. Činjenica o kontinuiranom rastu prodaje modela za trčanje, u proteklih 5 godina, jasno govori u prilog svim dosadašnjim tvrdnjama. Po oceni najvećeg trkačkog portala i najuglednijeg magazina među trkačkom populacijom, na svetu “The Runners World”, Saucony je bio zastupljen sa čak tri različita modela u kategoriji najboljih trkačkih patika na svetu u 2015. godini!

Pored trkačkih patika, paletu brenda čine i “retro running“ modeli, koji su postali obavezni modni detalj u mnogim zemljama. Dovoljno je spomenuti Italiju i podatak od milion prodatih pari u 2015. godini.

S1108 618 1 SHADOW ORIGINALS WMNS Saucony su sinonim za kvalitetne i udobne patike S60033 92 1 SHADOW ORIGINALS WMNS Saucony su sinonim za kvalitetne i udobne patike

Proizvode ovog renomiranog proizvođača, možete pronaći u gotovo svim zemljama na svetu. U Evropi, brend je najzastupljeniji u Italiji i Španiji.

Posetite njihov zvaničan sajt ovde. 

Editors choice