Saucony, jedan od najstarijih sportskih brendova na svetu, osnovan je davne 1898. godine u Americi. Osnovna ideja od nastanka kompanije bila je proizvodnja patika za trčanje. Danas, Saucony je sinonim za kvalitetne i udobne patike.

S1108 615 1 SHADOW ORIGINALS WMNS Saucony su sinonim za kvalitetne i udobne patike S1108 616 1 SHADOW ORIGINALS WMNS Saucony su sinonim za kvalitetne i udobne patike

Tehnološki razvoj i pažnja, koji se poklanjaju pri izradi svakog para, jedan je od retkih primera u ovoj industriji. Činjenica o kontinuiranom rastu prodaje modela za trčanje, u proteklih 5 godina, jasno govori u prilog svim dosadašnjim tvrdnjama. Po oceni najvećeg trkačkog portala i najuglednijeg magazina među trkačkom populacijom, na svetu “The Runners World”, Saucony je bio zastupljen sa čak tri različita modela u kategoriji najboljih trkačkih patika na svetu u 2015. godini!

Pored trkačkih patika, paletu brenda čine i “retro running“ modeli, koji su postali obavezni modni detalj u mnogim zemljama. Dovoljno je spomenuti Italiju i podatak od milion prodatih pari u 2015. godini.

S1108 618 1 SHADOW ORIGINALS WMNS Saucony su sinonim za kvalitetne i udobne patike S60033 92 1 SHADOW ORIGINALS WMNS Saucony su sinonim za kvalitetne i udobne patike

Proizvode ovog renomiranog proizvođača, možete pronaći u gotovo svim zemljama na svetu. U Evropi, brend je najzastupljeniji u Italiji i Španiji.

Posetite njihov zvaničan sajt ovde. 

Comments