4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Kako britanski tabloid “The Sun” prenosi, na zvaničnoj kompilaciji pesama ceremonije otvaranja londonskih Olimpijskih igara naći će se 86 numera. Izvođači koji će imati sreće da se imenom i prezimenom potpišu na omot saundtreka ovog velikog događaja između ostalog jesu grupe Arctic Monkeys, Muse, The Beatles, The Jam, kao i pevačice Adel (Adele) i M.I.A.

01. Olympics 2 Saundtrek Olimpijade

Nedavno preminula pevačica Ejmi Vajnhaus takođe će biti jedan od izvođača čije će se delo naći među numerama objavljenim na kompilaciji koja se priprema za Olimpijadu

Režiser Deni Bojl (Danny Boyle) i britanski elektro bend Underworld zaduženi su za saundtrek ceremonije otvaranja Olimpijskih igara, koje će se održati krajem jula u Londonu. Iako je producent odbio da zvanično potvrdi koje će se zvezde 27. jula naći na bini, Pol Makartni (Paul McCartney) nije demantovao informaciju prema kojoj će on “zatvarati” otvaranje Olimpijade. Ono što je Deni Bojl hteo da podeli sa nama jeste podatak o tome da pomenuta ceremonija neće biti muzički šou, već, kako on kaže, “narativna predstava”.

Pesme koje će se najverovatnije naći na saundtreku jubilarnih 30. Olimpijskih igara jesu: “London Calling” grupe The Clash, pesma “Creep” od grupe Radiohead, kao i hit “Relax” sastava Frankie Goes to Hollywood, ali i mnoge druge.


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice