Biti prelepa i doterati se vrhunski ne mora da traje satima.  Znamo da može, ali ipak, ko još ima vremena da gomila šminku kada je potrebno popiti kafu, složiti autfit, i uraditi sve ostalo u danu? Uštedi vreme, a izgledaj prelepo uz ovih nekoliko trikova!

Pij više vode

Piješ li dovoljno vode? Ako ne, koža će ti izgledati umorno i natečeno. Lek je lak: pij više vode. Drži pored sebe flašu u koju ćeš dosipati vodu, i drži je blizu kako bi ti stalno bila u vidokrugu i podsećala te da je piješ redovno, i jednu od kafa ili neki od sokova koji piješ svaki dan zameni nekim biljnim čajem. Zapamti, ako si žedna, verovatno si već dehidrirala.

SLIKA1 Saveti za lep izgled

Osveži kožu dodajući malo sjaja!

Dodaj više sjaja

Dodavanje trunke sjaja (preko bronzera ili svetlucave senke) u ugao očiju, na jagodice i ispod obrva ume da učini čuda i da ti pomogne da izgledaš predivno u sekundi! Taj sjaj ima optičku iluziju efekta koji sakriva stres.

Sprej-toner

Osveži šminku ili probudi kožu trunkom sprej-tonera. Možeh ih naći u velikom broju pa odaberi onaj koji najviše odgovara onome što tražiš (hidratacija, antioksidanti, itd.). Malo spreja će uneti život u već nanetu šminku.

Spavaj više

Znamo, lakše je reći nego uraditi, ali ako si umorna, tako ćeš i izgledati. Gledaj da u krevet odlaziš 30 minuta ranije (ili čak i sat ako možeš to da izvedeš), i izbegavaj da radiš bilo šta stresno pre nego što legneš. Ne zove se to san za lepotu bez razloga – odmorno znači mnogo zdraviji ten.

slika2 Saveti za lep izgled

Pij što više vode za lepšu kožu!

Popravi držanje

Znaš i sama da ti je mama bila u pravu kada te je terala da se ispraviš dok hodaš. Kada stojiš pravo, ne samo da izgledaš kao da imaš više samopouzdanja nego će ti odeća stajati bolje a cirkulacija će se poboljšati, što znači da će ti i lice izgledati lepše.

Otvori oči

Maskara je naš najbolji prijatelj kada se radi o instant ulepšavaju! Realno, da nam ukradu bilo šta drugo iz nesesera sa šminkom, preživele bismo samo s maskarom koja bi nam i tad poboljšala izgled. Uvij trepavice kako bi ih dodatno izdužila i nanesi je duplo kako bi napravila pravi efekat i oči ti došle do izražaja.

Stavi malo karmina

Osećaš se malo bla? Popravi raspoloženje slojem omiljenog karmina. Predlažemo crveni za osećaj potpunog samopouzdanja i lepote, ali ako to baš i nije tvoj uobičajeni odabir, odaberi neki koji vuče na pink.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments