Veliki i sjajni volumen

Sa zlatno izvučenim pramenovima i finišom za visoki sjaj, kosa Blejk Lajvli (Blake Lively) deluje veoma zdravo. Ovo možete sami postići korišćenjem regeneratora koji se ne ispira posle svakog pranja (npr. Gliss preparati u spreju), a što se tiče njenog volumena, možete ga postići tako što ćete uviti vrele viklere u kosu na 20-25 min, protresti kovrdže prstima i reći dobar dan novom seksi izgledu.

blake lively 435 Saveti za stilizovanje kose

Dugačka pletenica

Crveni tepih je obično preplavljen prelepim haljinama, ali čini se kao da je pletenica Blejk Lajvli na dodelama Emmy-ja ukrala ceo šou! Pomoću nadogradnje dužeg nastavka kose možete kopirati njen izgled. Prvo ispletite rep, kao što biste inače normalnu kosu, i gledajte da deluje kao da ste uložili što manje truda, što se može ogledati u nejednakim delovima pleta.

blake lively ponytail Saveti za stilizovanje kose

Lepo bez mnogo truda

Za idealni “party” stil kose kopirajte ovu ideju. Napravite razdeljak sa strane i vežite odgodvarajućom gumicom opuštenu punđu. Izgleda fino preko dana, a na kraju večeri možete da pustite kosu kako biste dozvolili nastalim kovrdžama da se izraze.

attachment Saveti za stilizovanje kose

Puštene blage kovrdže

Ovaj stil, koji izgleda kao kosa sa plaže,  veoma je lak za postizanje. Operite, poprskajte sredstvom za volumen, razbarušite i ostavite da se sama osuši.

blake lively hair gallery1300906875 Saveti za stilizovanje kose

Razigrano i seksi

Kod ove frizure tajna je u volumenu. Na vlažnu kosu nanesite proizvod za volumen, a zatim je fenirajte širokom okruglom četkom. Krajeve navijte na široke viklere i pustite da padaju na vrat i dekolte.

blake lively swarovski 10 Saveti za stilizovanje kose

Konjski rep

Izgleda zanosno! Ovaj izgled možete postići tako što ćete dobro očešljati kosu unazad, zalizati je sa malo gela i dodati produžetak u odgovarajućoj boji kose.

blakelively Saveti za stilizovanje kose

Dve maske za kosu

Maska za sjajnu kosu:

Pre nego što operete kosu, izmešajte u posudici jedno žumance s maslinovim i malo čičkovog ulja. Dodajte malo meda i suvog pivskog kvasca. Mešavinu rasporedite i utrljajte po celoj kosi, umotajte glavu u najlonsku kesu i ostavite je barem pola sata. Nakon toga operite kosu. Ponavljajte postupak jednom nedeljno. Uspeh neće izostati.

Maska za volumen kose

Pripremite sami masku kojom ćete kosi podariti volumen.

Potrebno: 2 velike kašike šećernog sirupa, 2 velike kašike želatina, 1 velika kašika prokuvanog mleka, 1 velika kašika odstajalog piva. Uzmite manju posudu i izmešajte sve sastojke. Nanesite smesu duž kose uz pomoć četke ili češlja. Pokrijte kosu gumenom kapom za tuširanje ili najlon kesom. Ostavite da deluje 30 minuta, potom isperite toplom vodom. Na kraju, kosu operite šamponom.


Rahilka Lili Kukovska je veliki zaljubljenik u modu i estetiku. Student je modnog dizajna i fakulteta za biznis i marketing. Uživa u životu i društvu prijatnih ljudi, voli da obilazi luksuzne destinacije. Piše modni blog And God made fashion.

Comments