Ukoliko u planu imate žensko veče sa najboljim drugaricama, ali ono pravo u kojem ćete pričati o svojim momcima, ili muževima, dok pijete vino i nosite maske za lice, a kose su vam vezane u najneurednije moguće punđe – imamo listu pravih ženskih filmova koji vam se mogu naći u planu za pomenutu priliku. U pitanju su filmovi koji će vas nasmejati i oraspoložiti, možda učiniti da pustite poneku suzu – ali svakako će učiniti da se zbližite sa svojim prijateljicama i uživate u zajedničnom provedenom vremenu. Uživajte u listi u nastavku teksta!

She’s The Man

Ovo je filmski klasik iz 2006. godine, a verovatno je upravo on proslavio mladu glumicu Amandu Bynes – koja je bila idol svih devojčica tokom ranih dvehiljaditih godina. Naravno, ulogu njene simpatije igra takođe mladi Chaning Tatum, koji je i dan danas jedan od najpopularnijih “šmekera” Holivuda. Ovo je komičan tinejdžerski film u kom se glavna glumica pretvara da je dečak, njen brat, kako bi mogla da se bavi sportom koji voli, i priznajte – ako ste gledale ovaj film poželele ste da pokušate i vi tako da se prerušite.

Stuck In Love

Ovo je jedan od romantičnih, ali ne klasično romantičnih filmova, koji će učiniti da preispitate šta je to ljubav. Glavne uloge ovog fima pripale su Gregu Kinnearu, Jennifer Connelly i Lily Collins, a svako od njih imao je sjajne performanse. Ovaj film govori o različitim stavovima mladih i odraslih prema ljubavi, i garantovano će učiniti da pustite suzu, ali i da se veoma raznežite.

The Hustle

Film koji bi sve najbolje prijateljice trebalo zajedno da pogledaju! Ovaj film prati zanimljiv i veoma komičan duo koji čine Anne Hathaway i Rebel Wilson, i ako ste do sada mislili da Anne nije glumica za komedije, prevarili ste se! Anne i Rebel igraju prevarantkinje koje se koriste stereotipima o ženama kako bi ukrale novac ili bogatstvo od muškaraca koji ih potcenjuju, i zaista, nakon ovog filma ćete sigurno poželeti da sa svojom najboljom drugaricom napravite neku hustlersku akciju! Ipak, nemojte baš kršiti zakon.

Comments