Bliži nam se proslava dočeka Nove godine, a u ovoj novogodišnjoj noći takođe možete izgledati atraktivno – bez obzira na to što ćete je najverovatnije provesti u svojim domovima uz najbliže. Ukoliko tražite inspiraciju za praznični makeup look, koji vam neće oduzeti previše vremena ali koji će svakako učiniti da zablistate – u nastavku teksta pronađite nekoliko trendy preporuka, od statement karmina do statement ajlajnera. Igrajte se sa intenzivnim nijansama i različitim vrstama sjaja ili glitera, i sigurno nećete pogrešiti!

Crveni karmin i sedefasta senka za oči

Crveni karmin je praznična klasika, a ove godine ga možete upotpuniti nežnim sedefastim senkama, koje će vam učiniti makeup look zanimljivijim ali neće oduzeti pažnju sa karmina kojim ćete pleniti. Ovo je jednostavan i efektan look, koji možete izneti uz više različitih stajlinga, a preporučujemo da ga iznesete uz kosu elegantno vezano u visoki konjski rep.

Crveni grafički ajlajner

Ako želite da ispoštujete praznični duh i crvenu boju, ali da se ipak malo poigrate sa geometrijom i iznesete neobičan makeup look, kakav ne biste nosili svakodnevno – preporučujemo vam ovaj zanimljivi, grafički look na očima, koji ćete postići tankim, crvenim ajlajnerom. Potrebno vam je samo malo više strpljenja i pažnje, a konačan izgled će sigurno sve oko vas ostaviti bez daha.

Crni karmin

Ako volite intenzivne karmine i fokus na njima, a dosadile su vam praznične bordo i crvena, savršena ideja za vas je look koji se bazira na crnom karminu. Vaš crni karmin može biti sjajan ili mat, u zavisnosti od vaših preferencija, a uklopite ga uz jednostavan ten i naglašene trepavice. Ovaj look odlično će stajati plavušama.

Comments