Dan Zaljubljenih je pred nama, a mi želimo da se ubacimo u romantično raspoloženje i damo sve od sebe da se tog dana osećamo lepo i poletno. Sve oko nas je u znaku ljubavi, srca, crvene boje i romantike – pa zašto i naš manikir ne bi mogao da bude u istom duhu? Osećanje ljubavi i ispunjenosti možemo iskazati na više načina, a jedan od onih vizuelnih može biti naš zanimljvi manikir koji će sam po sebi govoriti više od hiljadu reči o tome kako se osećamo i kako smo raspoloženi. Inspiraciju za manikire savršene za Dan zaljubljenih pronađite u nastavku teksta!

Polusrca na vrhovima noktiju i tačke

Ukoliko inače uživate u manikiru u french stilu, ovo je savršen look za vas. Umesto belih vrhova noktiju odlučite se za one crvene koji će biti u obliku crca, a kako bi ste ih postigli, najbolje je da vam noktna ploča bude bademastog oblika, ili pak sa špicastim vrhovima. Ukoliko celu stvar želite još malo da ukrasite, pri dnu noktiju možete dodati suptilne crvene tačkice.

Iscrtane latice ruža na noktima

Ukoliko želite da se zadržite u romantičnom raspoloženju ali izbegavate srca koja se mogu videti na sve strane, možda se možete poigrati iscrtavanjem neobičnih crvenih oblika na noktima koji podsećaji na latice ruža. Ovo će svakako pokazati vašu nežnu stranu, a biće autentičniji i manje komercijalan izbor u manikiru.

Iscrtana i invertovana srca 

Ako želite pak srca na noktima, ali ne biste da sva budu ista, možete se poigrati sa inverzijom. Dakle, na jednom noktu neka vam pozadina bude crvena, a srce ostane kao bezbojni oblik u njoj, dok na drugom na bezbojnom noktu iscrtajte srce u istoj crvenoj boji. Ovo će dodati dinamiku u vaš celokupan look.

Mala bela srca pri vrhovima noktiju

Naravno, nikad dosta srca kad je Dan zaljubljenih u pitanju! Još jedan način da ih nosite je da samo vrhove jednobojnih, neutralnih noktiju bademastog oblika ukrasite veoma sitnim belim srcima, koja neće upadati u oko na prvi pogled, ali će kada ih malo bolje pogledati pokazati vašu nežnost i suptilnost.

Crvena srca od šljokica na roze noktima

Takođe, nokte možete ukrasiti i jednostavnim, klasičnim crvenim srcima, ali kako biste tu ideju učinili neobičnijom i kreativnijom, neka srca budu sjajna ili od šljokica, a neka vam noktna ploča bude obojena u nežno roze boju. Jer, odavno smo prerasli ono verovanje da se crvena i roze boja ne uklapaju, zar ne?

Comments