Mnoge devojke kada im se pomene šešir ili kapa na umu imaju zimu, džempere i sve kombinacije koje se nose kada je vreme hladno. Međutim, šeširi se ne nose samo kako bi sačuvali od hladnoće, jer su pre svega veoma dobar modni detalj uz različiute kombinacije. Imaju dugu istoriju, a svi dobro znamo da kraljevske dame skoro nikad ne možemo videti bez nekog od njih, bez toke na glavi ili nekog ukrasa, jer tako odaju svoje plemićko poreklo. No, ne morate biti plemkinja kako biste nosili šešir, dovoljno je da ih volite i možete ih nositi uvek i svuda. Pogotvo lepo pristaju tokom leta uz razne haljine, ležerne ili elegantnije autfite.

Sve više šešire možemo videti na brojnim modnim blogovima, te tako jedan sa manjim obodom možete poneti uz farmerke i neku majicu ili košulju, te ćete njime jednu sasvim običnu i jednostavnu, dnevnu kombinaciju, učiniti veoma zanimljivom i atraktivnom, a osim toga, šešit će vas sačuvati i od prejakog Sunca.

Savršeni ŠEŠIRI za leto Savršeni ŠEŠIRI za leto

Ukoliko prilika zahteva nešto elegantniji, poslovniji izgled, šešir će svemu tome doprineti. Uz pantalone užeg, ravnog kroja, običnu belu bluzu i sako, šešir koji dosta podseća na muške modele učiniće da izgledate prefinjeno i ozbiljno, te će vas tako i shvatati.

Savršeni ŠEŠIRI za leto2 Savršeni ŠEŠIRI za leto
Comments