Vaga – uravnotežena ružičasta

Budući da Vage gledaju svet kroz ružičaste naočare, takve optimistične boje ih i privlače. Ova boja deluje energično i oslobađajuće, ali pazite da je uvek ukombinujete i smirite sa belom da ne bi izdominirala kako prostorijom tako i vama.

Škorpija – soficistirana crna

Crna nije samo oličje moći i agresije, već i soficistiranosti i elegancije. Kada se koristi sa ukusom i smelošću, crna uopšte ne mora da bude zastrašujuća. Crni detalj u većim sobama ili čak ceo zid u manjim prostorijama kao što je kuhinja, može da postakne sve ono hrabro i strastveno što Škorpije nose u sebi.

Stelac – drska braon

Stabilnost, toplina i hrabrost odlike su koje karakterišu i Strelce, a i braon boju. Zato su oni dobitna kombinacija. Ona se često zanemaruje, okarakterisana je kao “jaka i prosta”, ali ako pronađemo tonove kao što su orašasta, kamel ili topla karamela, braon može biti i moderna i klasična u isto vreme.

Jarac – topla smeđa i naranžasta

Jarci su vrlo pragmatični i teško izlaze iz okvira u kom su rođeni. Budući da se ne prilagođavaju lako, potebna im je boja koja im je već poznata, ali dovoljno topla da im otopi led i negativnost kojom često okružuju sebe. Pravi izbor za njih bio bi da umotaju zidove u suptilne tonove breskve ili zemljane tonove maka. Pokrenuće njihovu urođenu ambiciju i samopouzdanje kada im ponestane.

Vodolija – mešavina voćnih letnjih boja

Ovaj buntovnički horoskopski znak uvek želi nešto više, jače, šarenije i uzvišenije. Njihovom nemirnom duhu potrebne su različite boje koje su kompatabilne jedna s drugom i stvaraju sklad koji će ih malo umiriti. Kombinacije plave i žute ili ružićaste sa zelenom i smeđom zadovoljiće Vodolijin kreativni duh.

Ribe – nežnolila i siva

Siva nekad može biti jaka koliko i crvena, tako da se nemojte uplašiti ako vam izaziva nemir. Ipak, za romantičnu i nežnu dušu Riba, kombinacije sivih tonova sa bejbi-ružičastom, belom ili lila, može domu Riba da pruži osećaj smirenosti i sjaja.

Naslovna fotografija: unsplash.com

Tamara Mladenović

 

Comments