Pied de poule, cvetni dezeni, camouflage ili paisley, kolekcijom Scotch&Soda za sezonu jesen/zima 2014. dominiraju printovi. Dizajneri su se poigravali sa različitim teksturama, bojama i žakard talasima. Izuzetna kolekcija jakni garantuje vam da ćete imati stylish i toplu zimu.

SCOTCHSODA jesen zima 2014 2 Scotch&Soda kolekcija za jesen/zimu 2014.

Scandic Sport 

Inspirisani cool džemperima devedesetih, oživeli su tradicionalne muške šare kao što su pied de poule i riblja kost, u grafičkom smislu ih predstavljajući većim i smelijim. Dodajući boje kao što su koralna, titanium i zimske nijanse purpurno kamene, nordijskoplave i kajen, kolekcija je dobila čist skandinavski izraz. Autentične tkanine za mušku kolekciju miksovane sa tehnički inovativnim sportskim materijalima rezultirale su sportskom linijom prepunom printova i reflektivnih detalja. Kolekcija obiluje trikotažnim blejzerima, bomber i track jaknama, savršenim za međusezonu.

SCOTCHSODA jesen zima 20143 Scotch&Soda kolekcija za jesen/zimu 2014.

Salon Bizarre 

Dobrošli u Salon Bizarre, u kom su ključni elementi pariski džentlmen iz dvadesetih godina u kombinaciji sa retro urbanim stilom sedamdesetih. Linija je bogata zagasitim bojama kao što su teal, šljiva plava, senf oker, smaragdnozelena i predivnim teksturama kao što su pliš, moher i vuna. Svilene pidžama košulje interesantnih printova dostupne su u različitim dezenima i kolekciji daju ekstravagantan, ali moderan izgled.

SCOTCHSODA jesen zima 2014 5 Scotch&Soda kolekcija za jesen/zimu 2014.

Acid Rock

Kako dani postaju hladniji i tamniji, pripremili smo odgovarajuće komade. Ova kolekcija nudi miks sjaja i tekstura, čistih i ispranih, mekanih i grubih materijala. Slim pantalone sa vunenim punjenjem, kao i blejzeri i košulje od žakard platna deo su atraktivne ponude. Prerađena kamuflaža i monohromatski cvetni print daju posebnu notu večernjim kombinacijama. Čisti urbani modeli miksovani su sa military uticajima i neočekivanim zaokretima.

SCOTCHSODA jesen zima 2014 Scotch&Soda kolekcija za jesen/zimu 2014.

Classic Rebels 

Divlje pariske noći poslužile su kao inspiracija za klasičnu buntovničku liniju koja slavi prepoznatljiv stav. Zajedno sa monohromatskim crnim i sivim grey pied de poule i paisley, u centru su pažnje.

SCOTCHSODA jesen zima 20145 Scotch&Soda kolekcija za jesen/zimu 2014.

Kolekciju jesen/zima 2014. holandskog luxury casual brenda Scotch&Soda možete kupiti u prodavnici Scotch&Soda u Beogradu – Kralja Milana 3, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Comments