Da li i ti sediš tako nešto i razmišljaš šta bi sada mogla da radiš? Ono što najviše u toku dana radimo definitivno jeste da surfujemo po društvenim mrežama. Ne trebaju nam istraživanja i statistike da bismo zaista i poverovali da je tako. Pogledaj svoje ukućane šta rade. Pa da, uglavnom su svi na telefonima. Tražimo nešto da ubijemo vreme, tražimo zanimljive sadržaje.

Sada nam je definitivno pored svih teških tema trebaju i neke lagane. Nećemo da gledamo teške filmove, drame sa nesrećnim krajevima, hoćemo nešto što apsolutno nema veze sa trenutnom situacijom, hoćemo sadržaj koji nas opušta! 

Na Instagramu ima dobrog sadržaja, ali prilično često, posebno u poslednje vreme naletimo i na sadržaj o aktuelnoj situaciji. I na Instagramu nailazimo na teške vesti, ali pre svega i na lažne vesti. I sve da znaš da je u pitanju lažni sadržaj može malo da te poremeti. Zato ti savetujemo da ukoliko žudiš za laganim sadržajem da se uputiš prema Tumblr-u. Otkud sad to? Što tamo? Pa zato što je Tumblr lansirao novi blog pod nazivom: Cozy. Tumblr.com

https://cozy.tumblr.com/post/614119895146397696/photo-by-adulthoodisokay

Ako si koristila Tumblr, onda znaš da je to neka kombinacija svih društvenih mreža i Instagrama i Twittera, a tamo možeš biti i neka vrsta blogerke. Oni koji su voleli Tumblr voleli su ga upravo zbog toga što tamo nije bilo cenzure. Dakle, tamo je svako imao priliku i i dalje je ima da se izrazi na način na koji misli da treba i želi. Naravno, jedan od problema bio je i eksplicitnost i neukus, te su ga mnogi zbog toga i deinstalirali!

Međutim, Tumblr je sada lansirao nešto sasvim drugačije. Samim tim što u nazivu postoji reč “cozy” to upućuje na malo drugačiji sadržaj i na malo nežnije priče sa kojima možemo da se susretnemo na ovom blogu. 

Na cosy Tumblr blogu istopićeš se od nežnosti. Kategorije koje možeš da izabereš su i: animals, art, diy, food, gif, home, nature. 

https://gardenstateglasswork.tumblr.com/post/190775275255/stained-glass-sunrise

Ko još ne voli da malo pogleda nespretne i preslatke životinjice, kako se maze između sebe, kako pokušavaju da nešto ostvare na svoje načine? Ovo će te zaista nasmejati, ali i potpuno raznežiti. Međutim, što je najvažnije – probudiće u tebi malo lepih emocije, onih koje nam možda nedostaju u ovim trenucima!

https://cozy.tumblr.com/post/614135076863836160/photos-by-continuants-and-cosmiccry

Comments