R&B pevačica i glumica Ashanti, čije stvaralaštvo već duži niz godina ne dolazi do Srbije, produciraće i igraće u novoj romantičnoj komediji The Plus One, koji će u decembru početi sa snimanjem na Floridi. Ashanti će igrati Lizzie, koja od svog prijatelja Marshalla zahteva da na njeno venčanje ne dovodi svoju užasnu bivšu devojku Marie. Ipak, Marshall odlučuje da je povede kao njegovu plus-one, a Marie planira da uništi sve u vezi sa Lizzeinim venčanjem.

Ime režisera za The Plus One još nije poznato, ali će ga režirati Danny Chan, Danny Roth, David Yates i Demetrius Spencer. Međutim, kako se film bliži početku snimanja, fanovi uskoro mogu očekivati razne nove zvanične detalje. Još nije poznato ni ko će činiti glumačku postavu, ali Ashantini obožavaoci mogu da predahnu, jer će sa sigurnošću gledati njenu harizmu koja je na ekranu sijala toliko puta u prošlosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashanti (@ashanti)

Ashanti je karijeru započela početkom 2000-ih kad ju je ceo svet primetio u spotovima za pesme Always on Time, Foolish, Happy i What‘s Luv. Činila je ekipu repera Ja Rulea, Jay-Za i DMX-a2002. godine potpisavši ugovor za njihovu produkcijsku hip hop kuću Murder Inc. Pevala je duete sa Ja Ruleom (Always on Time) i sa Fat Joeom (What‘s Luv?), koji su postali dva najuspešnija hita 2002. godine. Njen album Ashanti doneo joj je razna priznanja, kao što su osam Billboard Music Awards, dve American Music Awards i Grammy za najbolji R&B album. Napisala je i pevala Ain‘t It Funny (Murder Remix) Jennifer Lopez, koji je, takođe, dospeo na prvo mesto liste Billboard Hot 100.

Comments