Volimo “crop top”. Od niskog do visokog, taj mali delić stomaka koji sečeni top neobavezno otkriva, često udara pečat na celu odevnu kombinaciju.

On celokupnom stilu dodaje suptilnu notu seksepila. Iako ga povezuju isključivo sa toplijim sezonama, ove godine on nije prestao da bude trend ni kada su se temperature spustile, a sve zahvaljujući neverovatnim mogućnostima kombinovanja, ali i umeću dama od stila da odaberu prave kombinacije.

Ukoliko uspete da nađete dobar način da se utoplite, ne morate se odreći sečenog topa ni u hladnim danima. Predlažemo vam kako da ga nosite i u ovoj sezoni!

crop top Sečeni top i u hladnim danima

Za elegantan ulični stil, ponesite majicu sa sečenim topom koji dolazi do izražaja tek kada podignete ruku. U kombinaciji sa iscepanim farmerkama, izgledaće sjajno.

wool Sečeni top i u hladnim danima

Materijali koji sadrže vunu, idealni su za smelu “crop top” kombinaciju u hladnim danima.

seceni top 6 Sečeni top i u hladnim danima seceni top 5 Sečeni top i u hladnim danima

Dugačak kaput omogućiće vam da nosite svoju omiljenu majicu, i da ujedno izgledate utopljeno i elegantno.

seceni top 4 Sečeni top i u hladnim danima

Ukoliko obučete toplu vunenu majicu, bez obzira što je kratka, neće vam biti hladno.

seceni top 2 Sečeni top i u hladnim danima

I za kraj, i u vrlo hladnim danima možete bez problema nositi kratku majicu ili džemper – ako ispod nje obučete malo dužu košulju. Izgledaćete sjajno.

Sečeni top može se, dakle, uz dobro umeće kombinovanja nositi i kada je hladno, ali je jako važno osmisliti autfit tako da stil ne odnese primat nad toplotom, budući da će se u suprotnom on loše odraziti na vaše zdravlje!

Još neke ideje možete pronaći ovde.

Jasna Stanić

Comments