Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Sedam koraka do kavijar manikira

Sedam koraka do kavijar manikira

Kavijar manikir postaje sve popularniji u poslednje vreme. Nije ga teško uraditi, ali je definitivno potrebno dosta vremena! Umeju da budu sjajan dodatak autfitu i pomognu ti da iz monotonog pređeš u nešto nesvakidašnje i interesantno! Sve što ti je potrebno je ključni materijal i tutorijal koji smo napravili i – spremna si!

1nokti1 Sedam koraka do kavijar manikira

Napravi manikir po ugledu na poznate

1. Prikupi materijal

Ovaj manikir je dobio ime po tome kako izgleda – kao malena riblja jaja, poznata pod imenom kavijar. Zvuči bljak, zar ne? Ali! Izgleda čarobno; ovaj manikir je potpuna suprotnost onome kako zvuči. Ne brinite, devojke – nećete lepiti riblja jaja po noktima. Da biste postigle ovakav izgled trebaće vam maleni, maleni ukrasi, tj. perlice. Ima ih u mnogo različitih boja. Mogu se kupiti u bilo kojoj prodavnici koja prodaje opremu za manikir ili u prodavnici gde prodaju džidža-bidže. Trebaće vam i papirni tanjir, lak za nokte u boji i providni lak za premaz.

2. Sredi nokte

Operi ruke. Potom, gledaj da nokti budu isečeni lepo i isturpijani. Plus, ukloni bilo šta što je ostalo od prethodnog laka kako bi imala čiste nokte sa kojima možeš da radiš.

1nokti Sedam koraka do kavijar manikira

Za nešto glamurozniji izgled, crno kao podloga

3. Nanesi lak za nokte

Nanesi prvi sloj laka za nokte i pusti da se osuši. Potom, stavi sledeći sloj. Gledaj da bude što gušći jer će se perlice zahvaljujući tome zadržati na noktima!

4. Perlice!

Pre nego što počneš, stavi papirni tanjir ispod ruke kako bi uhvatio bilo šta od dodatnih perlica koje se ne zalepe za lak. Potom, pre nego što se drugi sloj osuši, uzmi grumen perlica i poprskaj ih po jednom noktu. Nežno pritisni perlice prstom, i uradi ovo i drugi put, sve dok ti ceo nokat ne bude u perlicama. Gledaj da budu što bolje utisnute u lak kako ne bi ispadale!

Zapamti: Ne koristi lepak za nokte da polepiš perlice jer će tako lakše spasti! Lak za nokte stvara bolju podlogu!

5. Ponovi korak #4

Nastavi da posipaš perle i da ih pritiskaš na mokar lak, i to ponovi za svaki nokat. Slobodno poprskaj perlice više od dva puta ako ostane mnogo rupa na noktu.

6. Ostavi nokte da se potpuno osuše

Ključ je ostaviti nokte da se potpuno osuše kako ne bi poispadale. Sačekaj najmanje deset minuta da bi se lak potpuno osušio kako bi mogla da pređeš na korak sedam.

7. Upotpuni izgled premazom

Upotpuni izgled tako što ćeš staviti premaz. Ali nemoj ići četkicom po perlicama jer mogu otpasti. Umesto toga, idi po ivicama noktiju, naročito po vrhu. Takođe, ako prelaziš četkicom po perlama, boja laka može da se razlije po perlicama (a to niko ne želi!).

Nažalost, nije lako skinuti kavijar manikir kad ti dosadi. Prvo moraš da oguliš perle, pa kada si ih skroz skinula, možeš da skidaš lak za nokte normalnim skidačem laka. Takođe, ovo definitivno nije nešto što se nosi svaki dan. Najbolje odgovara nekoj formalnoj prilici, izlasku ili venčanju. Jesi li ikad probala ovu vrstu manikira?


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice