Sjajne trendove ove jeseni dopunjujemo novim savetima za šminkanje i predlozima za nove promene frizure. Dobra vest je da se ne morate opterećivati savršenim izgledom, ove jeseni  opušteno i pomalo neuredno sinonim je za lepo.

Tamne nijanse ruževa

Poput bordo crvene ili boje vina dugo su prisutne u izgledu modela poznatih dizajnera, privlače pažnju na svetskim modnim pistama. Međutim, manje su prisutne u svakodnevnom izgledu devojaka na ulicama grada. Nemojte se plašiti da eksperimentišete sa tamnim bojama, čak I ako mislite da ovi ruževi pristaju samo ženama sa punim usnama. Probajte, možda se iznenadite! Devojkama sa svetlom kosom preporučujemo sve nijanse; od modroljubičaste do bordocrvene, a ženama sa tamnijim nijansama kose savršeno stoje crveni karmini.

167 Sedam sjajnih beauty trendova za jesen 2012.

Tamni ruževi oduvek su ocrtavali senzualnost, seksepil, mističnost

Guste, definisane šiške

Rejčel Bilson (Rachel Bilson), Ris Viterspun (Reese Witherspoon) i Zoi Dešanel (Zooey Deschanel) samo su neke od holivudskih zvezda koje su poludele za ravnim, gustim, definisanim šiškama. Ravne šiške lake su za održavanje i odlično pristaju i ženama sa okruglim i onima sa uskim licem. Ako se odlučite za ove šiške, vodite računa o dužini. Najčešće i najlakše za održavanje su duge (centimetar ispod obrva) koje zahtevaju redovno skraćivanje i održavanje.

245 Sedam sjajnih beauty trendova za jesen 2012.

Guste, ravne šiške skrenuće pažnju na vaš pogled

Upadljive boje koje ostavljaju utisak

Jesen se od raznobojne već pretvorila u sivu. Zašto je ne biste oživeli sjajnim senkama u nijansama rane jeseni: žutom ili narandžastom. U kombinaciji sa tirkiznom ili zelenom ove boje će istaći vaše oči i skrenuće pažnju na vaš mistični ili zavodljivi pogled. Niste sigurni koje boje senki vam najbolje stoje? Jednostavno je; vodite se pravilom da se suprotnosti privlače. Kontrast senke će istaknuti vaše oči, bilo da su svetlobraon, kestenjaste, zelene, plave ili crne. Svetle nijanse poput žute, zlatne i lila idealno ističu tamne oči; a tamnije nijanse srebrne, modroplave, ljubičaste učiniće da sivkaste, plave i zelene oči deluju intenzivnije.

340 Sedam sjajnih beauty trendova za jesen 2012.

Jarke senke oživeće sivu, kasnu jesen

Šminka zemljanih tonova

Kompromis je za one koji se ne usuđuju da eksperimentišu sa jarkim bojama. Ova kombinacija zemljanih tonova i maskare istaći će sitne oči i delovati prirodnije. Braonkaste nijanse najlepše izgledaju na smeđim očima; tamnim, kestenjastim i smeđim.

435 Sedam sjajnih beauty trendova za jesen 2012.

Krem, zlatna i braon senka sa malo maskare, za stidljive dame

Čista, jednostavna šminka

Ove jeseni možete biti u trendu čak i ako ne volite tamne tonove i retko se šminkate! Za ovaj izgled akcenat je na besprekornoj koži. Vodite računa o higijeni lica, čistite kožu specijalnim kremama, hidrirajte je i negujte svakodnevno. Biće vam potreban samo puder i maskara za savršeno čist i jednostavan prirodan izgled.

530 Sedam sjajnih beauty trendova za jesen 2012.

Besprekorna koža i malo maskare nekad su sinonim za lepotu

Neuredna kosa

Potpuni hit ove godine! Ne morate se brinuti o savršenim loknama ili idelano pravoj, ispeglanoj kosi. Pustite je da bude potpuno prirodna, bilo da je neuredno talasasta ili afro-loknasta. Možete je smotati u neobičnu punđu, uplesti neobaveznu riblju kost ili jednostavno prepustite vetru da se sa njom poigra. Sve je dozvoljeno!

627 Sedam sjajnih beauty trendova za jesen 2012.

Ne morate mnogo voditi računa o savršenoj kosi, opustite se!

Jake, uredne obrve

Na modnim pistama su izazvale revoluciju, pa tako tanke obrve više nisu imperativ. Sredite ih tako što ćete počupati samo višak i istaknite oblik obrva olovkom u odgovarajućoj nijansi.

720 Sedam sjajnih beauty trendova za jesen 2012.

Obrve Kire Najtli sada su potpuni hit!

Izvori fotografija: missrezithisandthat.blogspot.com, kimkardashian.celebuzz.com, makeuppedia.com, glamournerd.com, askinyourface.com, myfabthree.blogspot.com


Saška Stojadinović je studentkinja Fakulteta političkih nauka, ponosna Vodolija zavisna od knjiga, pisanja, preterano pričljiva i ćutljiva u isto vreme, rođena u pogrešno vreme. Večito dete.

Comments