Vaga

Za Vage će svi leptirići na početka godine leteti u predelu južno od stomaka. U toku strastvenog spajanja Venere i Marsa Vage će sebe uhvatiti kako ne uspevaju da se koncentrišu ni na šta drugo osim na seksualnu požudu. Strastveni delići na koje ste zaboravili probudiće se željniji nego ikada. Nemojte se plašiti kratkih veza i noći ispunjenih seksom jer ćete se zabavljati kao nikad pre. Delimično pomračenje Sunca u Biku i totalno pomračenje Meseca u Škorpiji – Device će podstaći da razgovaraju sa svojim partnerima i jasno iskažu seksualne želje i požude. Eksperimentisanje Vaga donosi smenjivanje dva seksualna raspoloženja – jedno u kome ste potpuno samouvereni i drugo u kome ćete želeti da neko drugi preuzme kontrolu.

Škorpija

Venerin povratak iz retrograda u januaru, kao i retrogradni Mars, Škorpijama će otežati seksualan život. Međutim, možete se osloniti na buđenje libida u periodu spajanja Jupitera i Marsa od 12. februara do 12. marta. Mesec dana seksualnih fantazija i eksperimentisanja! Dobro ćete sarađivati i sa poravnanja Jupitera i Neptuna koje će vam 12. aprila doneti neverovatnu seksualnu vezu. Ono čega treba da se klonite jeste seks koji je za vas vanila. Budite jasni i glasni u tome šta očekujete od partnera, ma koliko da mislite da zvučite kinky. Na vama je da unesete uzbuđenje za vas i vašeg seksualnog partnera. Zato, nemojte se libiti igračaka, poveza i eksperimentisanja.

Strelac

Moguće je da će vaš seksualni nagon neočekivano da opadne na početka godine. Posebno u periodu kada će se sanjivi Neptun i Jupiter spoje i zajedno priguše vaše strasti u aprilu. Ali, kada prođe taj period dolazi do velike promene. Kada se Jupiter premesti u strastvenog Ovna željnog fizičkog kontakta, što će se ponoviti čak dva puta u toku godine, prvo u periodu od 10. maja do 28. oktobra, a onda i krajem decembra – svaka vrsta seksualnog eksperimentisanja postaće vam veoma primamljiva. Možda ćete poželeti da okušate sebe i upoznate se sa igračkama i novim pozama. Strelci će svoj seksualni apetit da nahrane u toku cele godine i na kraju će postati pravi stručnjaci za seks.

Jarac

Poznato je da Jarčevi mnogo rade. Što je svakako savet da nastvae i 2022. godine. Samo što bi trebalo da sav rad usmere ka svom libidu. Nemojte se ustručavati da otvorite aplikacije za dejtovanje. Spajanja Venere i Marsa 12. februara, pružiće vam šansu da pronađete sebi nekoga ko će vam gotovo savršeno odgovarati, nekoga s kim ćete deliti seksualne želje. Kada se Jupiter poravna sa Neptunom, sexting će biti vaše omiljeno oruđe kojim ćete vladati svojim partnerom. Ne zaboravite da sa partnerom razgovarate o ostvarivanju svojim seksualnih snova, jer će vam ova godina pružiti mogućnost da ih sve pretvorite u stvarnost.

Vodolija

Suočićete se sa time da ćete morati da odlučite šta je to što u vama budi seksualnu želju. Ova će godina po tom pitanju biti veoma izazovna, jer vam želje neće dozvoljavati da ih ignorišete. Postoji mogućnost da ćete promeniti mišljenje kada je samozadovoljavanje u pitanju. Kako vaše, tako i samozadovoljavanje vašeg partnera. Možda ćete primetiti promene stimulansa u periodu od 30. aprila do 8. novembra kada dođe do pomračenja u Biku. Ono na šta treba da obratite posebnu pažnju je Masrova maršruta unazad, od 30. oktobra do 12. januara 2023. Tada ćete ponovo intenzivno razmišljati o vašem seksualnom životu i možda ćete primetiti da vas ne uzbuđuju iste stvari koje su vas ranije uzbuđivale.

Ribe 

Za Ribe prva seksualna avantura 2022. biće 12. aprila. Tada će se Jupiter i Neptun, koji su tradicionalni vladari vašeg znaka, uskladiti sa vašim Suncem. Njihovo će vas dramatično i intenzivno prisustvo motivisati da odigrate razne uloge – sve u ime seksualne zabave. Kada Jupiter pređe u Ovna 10. maja, postaćete dosta sigurniji u svom svetu u kom vladaju fantazije. Imajte na umu jednu stvar – Marsovo planetarno pomeranje počinje 30. oktobra i traje do početka sledeće godine, a može ugasiti vašu seksualnu požudu i želju za eksperimentisanjem. Zato, iskoristite period dok traje!

Naslovna fotografija: instagram.com/smilesneverlie

Milica Antić

Comments