Svi smo sa nestrpljenjem čekali novi studijski album Selene Gomez. I to, verovali ili ne, ne samo zbog pesama i hitova u kojima ćemo dugo uživati, već i zbog toga što je objavljivanje albuma značilo mnogo više od toga.

Naime, Selena je još pre objavljivanja prvog albuma, najavila da će lansirati svoju prvu beauty liniju.

Ta linija će biti vrlo usko u vezi sa samim albumom. I to je razlog više zašto smo ovaj album sa nestrpljenjem očekivali.

Šta u ovom trenutku znamo o novoj beauty liniji Selene Gomez? 

Još prošle godine, od onog trenutka kada je Selena najavila da će lansirati i svoju beauty liniju, počela su nagađanja. Izgleda kao da se tada sve znalo i da se ništa na kraju ipak nije znalo, jer Selena mnoge informacije nije potvrdila, ali sada kada su se pojavile i druge informacije u vezi sa linijom, možemo samo da konstatujemo da mnogi ipak nisu bili u pravu.

Jedna od najvažnijih stvari koja je poznata, jeste ime beauty linije. Njena prva linija ovog tipa nosiće naziv Rare beauty.

Jedine informacije koje su za sada potpuno sigurne nalaze se na profilu Selene Gomez. Ona je sada i zvanično saopštila da ovog leta možemo da očekujemo novitete, koji će se pre svega naći u Sephora radnjama u Severnoj Americi prvo. Selena je rekla i da je na ovom projetku radila pune dve godine, a objavila je i video, kao neku malu naznaku svega onoga što nas čeka uskoro.

Beauty linija je naravno dobila naziv po njenoj pesmi Rare koja nosi snažnu poruku, kao i sama linija. U videu koji je Selena postavila ona govori da je prestala da bude perfektna i da samo želi da bude jednostavno to što jeste.

Selena Gomez šalje još jednu važnu poruku, odnosno govori da treba da prestanemo da se upoređujemo sa drugima i da treba da prestanemo da obezvređujemo našu jedinstvenost.

Comments