Da se modna priča može dočarati na potpuno neočekivan način, van okvira klasičnih reklamnih kampanja, pokazao je italijanski denim brend Replay kreativnom saradnjom sa balkanskom zvezdom Senidah.  

Reč je o kolaboraciji na najnovijem video spotu „Replay”, koji je vrtoglavom brzinom postao glavna tema na društvenim mrežama zbog drugačijeg zvuka, ali i neodoljive promene imidža regionalne muzičke dive. 

SenidahxReplay 1 e1620991118817 SENIDAH X REPLAY: Fashion saradnja koja je uzburkala region

„Senidah pleni ne samo snagom svog moćnog vokala, već i jedinstvenim stilom. Kreativna, autentična i hrabra, ona je oličenje duha našeg brenda. Zaista smo ponosni na zajedničku saradnju”, izjavili su predstavnici ovog modnog brenda kog su pre Senidah promovisali Neymar Jr, Alessandra Ambrosio i Irina Shayk. 

Popularna pevačica pretvorila je video u svojevrstan modni šou, pleneći pažnju izrazito ženstvenim komadima iz nove Replay kolekcije. Pastelne boje, razigrani print i lepršavi krojevi ističu Senidinu senzualnu stranu, dok tamni denim, grafičke majice i metalni detalji daju njenom izgledu glam rock vajb.

nova2 SENIDAH X REPLAY: Fashion saradnja koja je uzburkala region

Najzavodljiviji stajling? Teksas kombinezon koji u potpunosti prati liniju tela zanosne muzičke zvezde. Razbarušena kosa i upečatljivi makeup samo su dodatno naglasili njen seksepil. 

SenidahxReplay 3 e1620991223429 SENIDAH X REPLAY: Fashion saradnja koja je uzburkala region

Kao kulminacija ove vizuelne poslastice, Senidah se pojavljuje u ružičastom denim outfitu iznad krovova Beograda, koji je poslužio kao savršena modna pozornica na otvorenom.

 

Comments