Najpopularniji muzičko-scenski spektakl “Sensation White” vraća se u Beograd 12. maja, nakon izuzetno uspešne premijere održane prošle godine. Mesto dešavanja je i ovoga puta Beogradska arena, gde je održana i konferencija za novinare na kojoj su učestvovali zvanični predstavnici i partneri ovog fantastičnog spektakla.

Slika 120 Sensation: Odbrojavanje je počelo

Tom Bartels, menadžer “Sensation”-a

Slika 216 Sensation: Odbrojavanje je počelo

Klaudija Voseberg, reditelj “Sensation” teme “Innerspace”

Martajn van der Ven (Martijn van der Ven), direktor kompanije “Insomnia Global SEE”, koja je ujedno i organizator događaja “Sensation” u Beogradu, izjavio je da prodaja ulaznica raste iz dana u dan, a da su karte za Skaj Deluks mesta (lože) rasprodate. On je, takođe, podsetio na sjajnu posećenost prethodne godine, kada su u Beograd došli posetioci iz 42 zemlje. Ove godine prodaja se vrši u 38 zemalja, a pored srpskih posetilaca, očekuje se najveći broj fanova iz Slovenije, Hrvatske, Bugarske, Makedonije, Holandije i Danske.

Slika 315 Sensation: Odbrojavanje je počelo

Dejan Veselinov, direktor Turističke organizacije Beograda

Tom Bartels (Tom Bartels), menadžer “Sensation”-a govorio je o samom nastanku i istoriji ovog spektakla, kao i o jednoj tužnoj pozadini. Naime, jedan od osnivača poginuo je u saobraćajnoj nesreći i tada je odlučeno da dress code na ovom događaju bude belo.

Slika 413 Sensation: Odbrojavanje je počelo

Erik Petersen, sekretar Ambasade Kraljevine Holandije u Beogradu šaljivo je započeo izlaganje na srpskom jeziku

Slika 59 Sensation: Odbrojavanje je počelo

Jovana Mladenović, koordinator za komunikacije kompanije Carlsberg

Beogradska arena u subotu će se pretvoriti u “Innerspace”, a publika će imati priliku da uživa u avanturističkom putovanju kroz sedam nivoa i zajedničkoj svesti o unutrašnjoj lepoti. Biće to spiritualno muzičko iskustvo sa hiljadama ljudi iz regiona i celog sveta. Klaudija Voseberg (Claudia Vosseberg), rediteljka teme “Innerspace”, opisala je taj neverovatan osećaj koji se javlja prilikom ulaska u samu dvoranu gde je postavljena kompletna scenografija. Njihov cilj zasniva se na tome da posetiocima pruže nešto što do sada nikada nisu doživeli, što će pamtiti i o čemu će pričati. Ona je, takođe, najavila DJ-eve koji će nastupiti ove godine i ovo veče učiniti nezaboravnim: Mister Vajt (Mr. White), Fede le Grand (Fedde le Grand), Denis Ferer (Dennis Ferrer), Danijel Sančez (Daniel Sanchez) & Huan Sančez (Juan Sanchez), Saneri Džejms (Sunnery James) & Rajan Marsijano (Ryan Marciano) i Hardvel (Hardwell).

Slika 67 Sensation: Odbrojavanje je počelo

Marina Kotevski, Mr. Stefan Braun PR menadžer

Slika 74 Sensation: Odbrojavanje je počelo

Dušica Tomanović, XYZ Premium Fashion Store, direktor za premium brendove

Istaknuto je da ova manifestacija, takođe, podstiče razvoj srpskog turizma, kao i da je Srbija jedna od 19 zemalja u kojoj se održava “Sensation”. Facebook strana Sensation Belgrade broji više od 36,000 fanova, što pokazuje veliko interesovanje za ovo izuzetno muzičko iskustvo. Ulaznice se mogu nabaviti na sledećim prodajnim mestima: Card Service, Eventim, Gigstyx i na sajtovima: Sensation, Ticket, Eventim i Gigstix.

Slika 81 Sensation: Odbrojavanje je počelo

Promoterke piva “Tuborg” u duhu “Bele Senzacije”

Osmislite idealnu belu odevnu kombinaciju za subotnje veče, jer modni pokrovitelj XYZ Premium Fashion Store priprema specijalne nagrade za najbolji outfit. Vidimo se u Beogradskoj areni 12. maja!

Fotografije: Jean-Francois Nicollet


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Comments