Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Sensation: Odbrojavanje je počelo

Sensation: Odbrojavanje je počelo

Najpopularniji muzičko-scenski spektakl “Sensation White” vraća se u Beograd 12. maja, nakon izuzetno uspešne premijere održane prošle godine. Mesto dešavanja je i ovoga puta Beogradska arena, gde je održana i konferencija za novinare na kojoj su učestvovali zvanični predstavnici i partneri ovog fantastičnog spektakla.

Slika 120 Sensation: Odbrojavanje je počelo

Tom Bartels, menadžer “Sensation”-a

Slika 216 Sensation: Odbrojavanje je počelo

Klaudija Voseberg, reditelj “Sensation” teme “Innerspace”

Martajn van der Ven (Martijn van der Ven), direktor kompanije “Insomnia Global SEE”, koja je ujedno i organizator događaja “Sensation” u Beogradu, izjavio je da prodaja ulaznica raste iz dana u dan, a da su karte za Skaj Deluks mesta (lože) rasprodate. On je, takođe, podsetio na sjajnu posećenost prethodne godine, kada su u Beograd došli posetioci iz 42 zemlje. Ove godine prodaja se vrši u 38 zemalja, a pored srpskih posetilaca, očekuje se najveći broj fanova iz Slovenije, Hrvatske, Bugarske, Makedonije, Holandije i Danske.

Slika 315 Sensation: Odbrojavanje je počelo

Dejan Veselinov, direktor Turističke organizacije Beograda

Tom Bartels (Tom Bartels), menadžer “Sensation”-a govorio je o samom nastanku i istoriji ovog spektakla, kao i o jednoj tužnoj pozadini. Naime, jedan od osnivača poginuo je u saobraćajnoj nesreći i tada je odlučeno da dress code na ovom događaju bude belo.

Slika 413 Sensation: Odbrojavanje je počelo

Erik Petersen, sekretar Ambasade Kraljevine Holandije u Beogradu šaljivo je započeo izlaganje na srpskom jeziku

Slika 59 Sensation: Odbrojavanje je počelo

Jovana Mladenović, koordinator za komunikacije kompanije Carlsberg

Beogradska arena u subotu će se pretvoriti u “Innerspace”, a publika će imati priliku da uživa u avanturističkom putovanju kroz sedam nivoa i zajedničkoj svesti o unutrašnjoj lepoti. Biće to spiritualno muzičko iskustvo sa hiljadama ljudi iz regiona i celog sveta. Klaudija Voseberg (Claudia Vosseberg), rediteljka teme “Innerspace”, opisala je taj neverovatan osećaj koji se javlja prilikom ulaska u samu dvoranu gde je postavljena kompletna scenografija. Njihov cilj zasniva se na tome da posetiocima pruže nešto što do sada nikada nisu doživeli, što će pamtiti i o čemu će pričati. Ona je, takođe, najavila DJ-eve koji će nastupiti ove godine i ovo veče učiniti nezaboravnim: Mister Vajt (Mr. White), Fede le Grand (Fedde le Grand), Denis Ferer (Dennis Ferrer), Danijel Sančez (Daniel Sanchez) & Huan Sančez (Juan Sanchez), Saneri Džejms (Sunnery James) & Rajan Marsijano (Ryan Marciano) i Hardvel (Hardwell).

Slika 67 Sensation: Odbrojavanje je počelo

Marina Kotevski, Mr. Stefan Braun PR menadžer

Slika 74 Sensation: Odbrojavanje je počelo

Dušica Tomanović, XYZ Premium Fashion Store, direktor za premium brendove

Istaknuto je da ova manifestacija, takođe, podstiče razvoj srpskog turizma, kao i da je Srbija jedna od 19 zemalja u kojoj se održava “Sensation”. Facebook strana Sensation Belgrade broji više od 36,000 fanova, što pokazuje veliko interesovanje za ovo izuzetno muzičko iskustvo. Ulaznice se mogu nabaviti na sledećim prodajnim mestima: Card Service, Eventim, Gigstyx i na sajtovima: Sensation, Ticket, Eventim i Gigstix.

Slika 81 Sensation: Odbrojavanje je počelo

Promoterke piva “Tuborg” u duhu “Bele Senzacije”

Osmislite idealnu belu odevnu kombinaciju za subotnje veče, jer modni pokrovitelj XYZ Premium Fashion Store priprema specijalne nagrade za najbolji outfit. Vidimo se u Beogradskoj areni 12. maja!

Fotografije: Jean-Francois Nicollet


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Editors choice