Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Septembar je jedan od onih meseci koje ili voliš ili ne voliš. Ne voliš jer je kraj leta, jer dolazi hladnije vreme puno vetra i kiše, jer treba da čekaš još devet meseci do novog leta i prilike da odeš na odmor, jer počinje škola ili ispitni rok i tako dalje i tako dalje. Ili, možeš da mu se raduješ jer je septembar tvoj rođendanski mesec (OK, moj je, ali svejedno – možeš da se raduješ sa mnom), jer dolazi jesen koja i te kako može da bude lepa, blaga i inspirativna, pa čak i romantična, jer dolaze novi trendovi, jer moda postaje razigranija i sa mnogo više slojeva i prilika da se igraš sa garderobom i stilom kako bi stvorila svoja pravila za novu sezonu. Uglavnom, sve je stvar percepcije, a na tebi je da odabereš da li ćeš da smoreno čamiš u nekom ćošku dok ponovo ne grane letnje sunce ili ćeš sa radošću prigrliti novo godišnje doba koje zaista ima svoje prednosti, makar u tom modnom smislu.

Eto, bavićemo se modom. To svi vole! Tako ćemo skrenuti pažnju sa pesimističkih predviđanja za naredni, tmurni period. Kao što sam već napomenula, jesen je zlatno doba mode jer, kako kaže moja koleginica, tokom septembra sve prolazi – i majice i džemperi, i suknje i pantalone, i sandale i čizmice do članaka. Biraj u skladu sa vremenom ili, još bolje, sa raspoloženjem! Sve je OK i sve je dozvoljeno!

Međutim, postoji jedan problem. Kada čoveku daš previše slobode, on obično ne zna šta će sa njom. Zato za tebe i izdvajamo nekoliko najboljih septembarskih autfita koje su nam na svojim Instagram profilima demonstrirale kul Britanke. Ah da, Britanke su naša nova modna opsesija i totalno ti je dozvoljeno da nam se pridružiš u tome!

Ada

Ada obožava autfite koji su “od svega po malo” – malo boja, malo printa, malo upadljivih krojeva i eto kombinacije koju, doduše, zaista ne može da iznese svako i koja se zaista ne može nositi baš svakog dana osim za potrebe Insta slikanja. S obzirom na to da sumnjam da možeš naći sličnu priliku, izdvojila sam malo “smirenije” ali jednako kul autfite koje možeš da nosiš tokom septembra, a neki od ključnih komada koji su ti potrebni jesu: crna kožna suknja (seksi je i odlično se kombinuje uz kratke čizmice, džempere ili sakoe i možeš je nositi i tokom dana i tokom večeri), pantalone sa printom (kariranim ili pepito – ovo su dezeni koji su kao stvoreni za jesen, a ako obično akcenat stavljaš na garderobu “za gore”, sada napravi twist i akcentuj odeću koju nosiš dole), kombinezon (bilo koja varijanta dolazi u obzir, naročito ona od teksasa), a ako želiš još modne inspiracije, jednostavno zaprati @ada_oguntodu.

View this post on Instagram

Half tucked in or half dressed up 💃🏿 #friday

A post shared by Ada (@ada_oguntodu) on

View this post on Instagram

High school habits die hard #aliceband

A post shared by Ada (@ada_oguntodu) on

Editors choice