Serena Williams je lansirala svoj brend šminke – Wyn Beauty. Asortiman od 10 proizvoda uključuje šminku za ten, oči i usne, pri čemu je pakovanje tematski osmišljeno – u nijansi tradicionalne boje teniske loptice.

U kolekciji je uključen Nothing to See korektor, koji je dizajniran da obezbedi srednju pokrivenost sa mekim, mat završnim slojem. Dostupan je u 20 nijansi i sadrži patentirani sastojak Truly Unstoppable HydraComplex za koji se kaže da obezbeđuje povećanu hidrataciju kože.

Say Everything Max Intensity Featherweight ruž za usne je opisan kao hidratantni ruž za usne punog pokrivanja koji stvara satenski finiš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WYN (@wyn)

Kolekcija je takođe posebno kreirana imajući na umu tamnije tonove kože, sa puderom Featuring You Hydrating Skin Enhancing Tint SPF30 u 36 inkluzivnih nijansi.

„Posvećeni smo tome da živimo u bojama, sa samopouzdanjem. Naši proizvodi su formulisani, testirani i usavršeni sa dubljim tonovima kože kao polaznom tačkom, što znači da će svako pronaći svoju nijansu”, saopštili su iz Wyn Beauty.

Kompletan asortiman brenda, koji takođe uključuje Glideline vodootporni tečni ajlajner i serum za usne No Words Needed, dostupan je na zvaničnom Wyn Beauty portalu.

“Oduvek sam bila zainteresovana za šminku. Ali kad ste teniserka, možete da se šminkate samo malo jer ste satima na terenu. Mnogo se krećete i znojite, i sve brišete. Onda, zamislite da ste na centralnom terenu i pobeđujete, a onda imate 15 minuta da se pripremite pre konferencije za štampu — a to uključuje uklanjanje svih traka sa tela i tuširanje. Želite da izgledate napola pristojno nakon što se satima znojite. Dakle, za mene se zapravo radilo samo o tome: kako mogu da se predstavim na najbolji način? Koji su to ključni proizvodi koji su vam potrebni da biste izgledali reprezentativno? To je bilo putovanje na kojem sam bila tokom cele svoje karijere. Rekla bih da sam u drugoj polovini svoje karijere uspela da pronađem neke odgovore. Ništa što je zaista bilo savršeno, ali nešto za šta sam znala da može pomoći u tome kako želim da se predstavljam pred milionima i milionima ljudi”, rekla je Williams za People o liniji.

Pročitajte i ovo: CELINE BEAUTÉ: Francuska modna kuća lansira beauty liniju

Naslovna fotografija: instagram.com/wyn

Božica Luković

Comments