Uglavnom se svi ljudi na ovom svetu (okej, možda malo preterujemo, ali udovoljite nam), mogu svrstati u dve kategorije. Onu koja više voli seriju “Friends” i onu koja više voli seriju “How I Met Your Mother”. U našoj kancelariji mišljenja su podeljena, ali kao veći fan serije “How I Met Your Mother” – mene su vesti da će ova serije dobiti svoj spin-off istovremeno veoma obradovale, i naravno – uplašile. Sa jedne strane, nedostaje mi taj legend… wait for it, dary svet u kojem se nalaze Robin, Ted, Lily, Marshall i Barney, ali sa druge, nisam nimalo spremna da mi ga išta pokvari. Nakon što sam se razočarala u spin-off jednog od mojih najdražih filmova, “High Fidelity”, u kojem je čak glumila Zoe Kravitz koju veoma volim, postala sam još nepoverljivija prema iznenadnim nastavcima već poznatih serija i filmova. Ipak, u produkciji ove serije naći će se kreatori originala – Carter Bays i Craig Thomas, što uliva malo nade, tako da nam ostaje da čekamo i nadamo se najboljem.

Ovaj nastavak nosiće naziv “How I Met Your Father”, a premisa serije biće ista kao i premisa originala, samo, kao što se može videti, predstavljena iz drugog, ženskog ugla. Trend ovakvog menjanja muško/ženskih uloga mogli smo u kinematografiji videti u poslednjih nekoliko godina, kako kroz “High Fidelity” seriju, tako i kroz najnoviji “Ghostbusters: Answer The Call” film, pa me iskreno nije začudila ni ova vest. Za sada nismo dobili mnogo informacija o ovom projektu, ali ono što zasigurno znamo je da ćemo u glavnoj ulozi gledati glumicu Hilary Duff.

Za sve one koji su odrasli uz seriju “Lizzie McGuire”, a to je verovatno velika većina nas milenijalaca, vesti da će ona igrati Sofie, protagonistkinju ovog nastavka, veoma su dobre, i ulivaju makar malo sigurnosti. Hilary je uspela da kako kroz svoje uloge, tako i kroz privatan život očuva taj savršeni girl next door imidž, i nije je teško zamisliti u “How I Met Your Mother” univerzumu. Mada, s obzirom na to da ostale uloge još uvek nisu potvrđene, pitanje je da li ćemo uopšte imati priliku da vidimo ikoga iz originalne postave, ili ćemo samo isti tip priče gledati u sasvim novom univerzumu. Svakako, nestrpljivo iščekujemo ko će još uz Hilary biti castovan, dok već razmišljamo o tome kakvih će sve “fora i fazona” biti u nastavku, i tome da li će Barney takođe biti zamenjen za svoju žensku verziju?

Comments