Šesti STOP SHOP ritejl park u Srbiji biće otvoren u Vršcu, 26. aprila. Otvaranje će voditi popularni komičar, frontmen benda i radio voditelj Inspektor Blaža i poznata televizijska voditeljka Marija Kilibarda. Svi posetioci će imati priliku da uživaju u fantastičnom celodnevnom programu, specijalnim popustima, iznenađenjima i interesantnim aktivacijama.

Na ceremoniji otvaranja, muzičari i kulturno-umetničke grupe zabavljaće svoje sugrađane specijalnim programom koji su pripremili za ovu priliku. Tokom dana, „Lexington Band”, popularni pop sastav, zagrejaće atmosferu svojim dobro poznatim hitovima. U okviru aktivacije Osvoji STOP SHOP stenu zainteresovani avanturisti će tokom celog dana imati šansu da se oprobaju u sportskom penjanju i dohvate STOP SHOP logo na veštačkoj steni visokoj čak osam metara. Takođe, posetioci će uživati u nastupima DJ-a i violine i družiti se sa mnogobrojnim zabavljačima.

Lexington Šesti STOP SHOP u Srbiji: Bajaga i Instruktori   zvezde otvaranja STOP SHOP a u Vršću

Zvezde večeri biće Bajaga i Instruktori – jedan od najpoznatijih rok bendova u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. Bend, iza koga je bogata diskografija i mnogo hitova koji su ih postavili na vrh bivše jugoslovenske rok scene, rame uz rame sa drugim popularnim bendovima, zabavljaće posetioce u završnom delu programa.

Ritejl lanac STOP SHOP je brend kompanije IMMOFINANZ u Centralnoj i Istočnoj Evropi. IMMOFINANZ, austrijska kompanija koja se bavi investiranjem i razvojem u oblasti nekretnina, kontinuirano radi na širenju ovog uspešnog ritejl lanca. STOP SHOP u Vršcu je šesti u Srbiji.

10.00 – 20.00 – Celodnevni program uz muziku DJ-a i zabavu za posetioce
12.00 – 19.00 – Aktivacija Osvoji STOP SHOP stenu, veštačka stena
15.00 – 16.00 – Golden Noise bend (DJ i violinistkinja)
16.00 – 17.00 – Kabare Cimet i Vanila (glumice Milena Vasić i Vanja Milačić)
17.00 – 17.30 – Plesni nastup
17.30 – 18.00 – Zvanično otvaranje STOP SHOP-a
18.30 – 20.00 – Nastup grupe „Lexington Band“
20.00 – 21.30 – Nastup benda Bajaga i Instruktori

Comments