Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Dragi moji,

Svi se sećate kultne tinejdžerske serije”Beverli Hils”. Gledali smo je, poistovećivali sa glavnim junacima, a pred kraj poslednjeg serijala skoro niko nije popamtio ko je sve sa kim bio u šemi. Oni koji malo bolje pamte naslove iz novina potvrdiće da je takav slučaj i u domaćem šou bizu.

Verovatno najpoznatije estradno rivalstvo bilo je (a neki kažu i dalje traje) između Kraljice Tuge i Purpurne. Elem, Kraljica Tuge je bila u kakvom-takvom braku sa Armonikašem dok nije krenulo po zlu i alkoholu. Purpurna, sa propalim brakom iza sebe baca oko na Armonikaša, i dalje je istorija. Prošlo je bogami skoro dve decenije od toga, a klupko se nije odmrsilo. Svedoci tvrde da ga je Purpurna bukvalno otela od Kraljice, dok njih dve godinama ubeđuju narod i medije da se nije tako desilo, i da je Armonikaš bio uveliko razrešen bračnih dužnosti kad se zaljubio u Purpurnu. Kako god, njihov međusobni animozitet ne jenjava.

Još jedno estradno preotimanje umalo se nije završilo sa polomljenim glavama. Kaubojka, poznata po pištoljima i kočijaškom jeziku tada je bila simpatična pevačica na početku karijere za koju je delovalo da će napraviti finu priču. Bila je u skladnoj vezi sa Zelenookim, tada najlepšim likom iz javnosti koji joj bio menadžer. I sve je delovalo lepo i obećavajuće, dok se nije desila šokantna stvar: Šljivik Luče je preotela Zelenookog od Kaubojke! Da, Šljivik Luče, ona koja tvrdi kako je besprekorna, bez mrlje u životu i kako se nikada nikome nije zamerila. Za Kaubojku pričaju da je puno patila zbog gubitka frajera, ali ona se nikada nije izjašnjavala po tom pitanju. Inače, Luče i Zelenooki su godinama bili u vezi da bi se ona na kraju udala za drugoga, a šuškalo se da ju je šarmantni menadžer pokradao i varao na svakom koraku.

Bend, koga ćemo analogijom zvati Zaboravljeni, prašio je osamdesetih. Omaleni fotogenični lider bio je seks simbol zbog svojih sanjivih očiju i promuklog glasa, a većina tužnih pesama koje su ušle u antologiju nastale su upravo zbog njegove sadašnje supruge. Naime, dugonoga medecinska sestra bila je naizmenično i sa Zaboravljenim, i sa njegovim kolegom malo tvrđeg zvuka, Idolom. Možete zamisliti, dragi moji, koliko je Zaboravljeni hteo da zadrži svoju ljubu, da je napisao pesmu u kojoj osuđuje obožavanje idola. Retki su oni koji su povezali celu priču, a vi dragi moji sad znate jednu tajnu iz osamdesetih.

Velika Gazdarica nikada nija bila u javnoj vezi sa Ćoravim (ne vređamo ljude sa slabim vidom, već aludiramo na nadimak koji su mu nadenuli njegovi bivši uposlenici). Kažu ljudi koji su posećivali kafane i magistrale, da su njihovi nastupi bili opasni za one zagorele i sa slabijim srcem. Svega je tu bilo – jahanja, skidanja, naskakivanja… Ubrzo se udala za Teniskog Asa, Ćoravi se smuvao sa Zlatnom i snimio sa njom par tragikomičnih pesmica da bi ubrzo raskinuli, posle čega se on oženio Suznom, takođe pevačicom, a ona udala za Pepea, tada poznatog voditelja. Vrhunac sapunice bio bio da su Suzna i Pepe svojevremeno bili u šemi, a ni to nije isključeno.

Tog turbulentnog proleća Srbiju je još nešto potreslo osim bombi – najpoznatiji pop trojac se raspao. Jedan od članova, poznat po dugoj kosi je naprasno odleteo za Ameriku, i nikada više se nije oglašavao u javnosti. Pričalo se da je uzrok pevačica pomenutog benda i romansa, za koju je saznala njegova supruga. Petnaestak godina kasnije, scenario se ponovio, ali sa preostalim članom benda. Iako se govorkalo da je u šemi sa Kovrdžavom, gotovo sve je iznenadio kad je prekinuo svoj dugogodišnji brak i oženio svoju koleginicu. Verovatno zato nikada više bend nije dobio trećeg, standardnog člana. Ne valja prizivati.

I za kraj, poslastica. Neprijateljstvo Srpske Majke i Dive poprimilo je razmere epidemije, što znate i sami. Navodno je povod izjava Dive da su sve pevačice kurve, samo je pitanje za koliko se koja prodaje, i opšte zgražavanje Srpske Majke i njenog supruga Generala. Ulje na vatru je dodalo to što je Srpska Majka tada važila za svojevrsnu sveticu i bezgrešnicu, stoga njie ni čudo što ju je ova izjava duboko povredila iako nije bila konkretno prozvana. Međutim, kažu upućeni da je stvar daleko kompleksnija. Diva je naime, pre nego što je počela da se izdaje za urbanu devojku koja ne puši, ne pije i bira mlade, zdrave i perspektivne momke takođe volela opasne momke, čega se sećate svi. I baš ti upućeni tvrde da je Diva bila kratkotrajna avantura opasnom Generalu, zbog čega ju je Srpska Majka zamrzela kad je to saznala.

Kao što vidite dragi moji, za ovu temu ima toliko materijala da će uskoro osvanuti i drugi deo. Naši poznati su svakako zanimljiviji od Keli, Brendona i ekipe, i njihova serija i dalje traje.

Inače, možete mi pisati na sestra.slatka@yahoo.com i pratiti na mom profilu.

Do sledećeg čitanja.


Sestra Slatka je alter-ego svih nas: zgranuta tračevima, na koje opet nije imuna, manipulacijom gledaocima i čitaocima i jeftinim senzacionalizmom. Dovoljno prisutna da čuje i vidi sve i elokventna da to sroči. Njena deviza i poruka čitaocima je: “Ako već ne možeš da pobegneš od plitkih tema, budi iznad njih”.

Editors choice