Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

“I šta u stvari, radite na tom Tinderu?” Pitala sam prijateljicu, koja mi je objasnila da joj je odluka da otvori profil na ovom sajtu za upoznavanje promenila život. Objasnila mi je kako se sa nekim mečuješ i onda možete da ćaskate i da su ta ćaskanja uglavnom loženje, koje ponekad uključuje razmenu eksplicitnih fotografija ili gledanje preko kamere, ponekad loženje bude tako neodoljivo da rezultira orgazmom, koji svaka strana priušti sama sebi. Ponekad bude i zanimljivih razgovora koji nisu vezani za seks, a najređe od svega zainteresovani muškarci se odvaže na susret i akciju uživo. I još češće – to obično ne urade oni koji ti se najviše sviđaju, koji su duhoviti i šarmantni tokom dopisivanja ili vrlo maštoviti tokom sekstinga, nego neki… onako. Ali, kad sve prođe kroz sito, ostaju samo najkrupniji komadi, koji imaju najviše petlje ili mogućnosti (ili i jednog i drugog) i izbor ti se svodi od onolikog mečovanja, na dve ili tri realne osobe. Realno.

Između dopisivanja i dodirivanja (druge osobe) put je ponekad toliko dug, vijugav i pun prepreka, da najveći broj dopisivanja ne stigne ni do sekstinga, a kamoli do kamere, odnosno, ne pređe ni tri koraka do susreta i upoznavanja. Fascinantno. Mnogo sam razmišljala i nisam odlučila da se pridružim toj virtuelnoj zajednici u kojoj je sexting uobičajen i očekivan način komunikacije. Presmešno mi je da mi se recimo, neko dopadne na slici, mečujemo se i kao sledeće fotkamo genitalije i onanišemo. Mislim, nije to toliko smešan koncept, ali mu fali predigra. Osim ako čitav taj koncept nije predigra. Peting. Znate, tako se to nekad zvalo – peting. To je ono, kao, sve osim penetracije. Sada se peting preselio iz parkova i sa žurki na prozorčiće na našim ekranima i postao sexting – deljenje seksualno eksplicitnih poruka i fotografija, po definiciji.

Pa, šta ću, moram da se prilagodim. Skontala sam da svi to rade i očekuju i daleko od toga da je sexting ograničen Tinderom – ni Fejsbuk nije mala maca uopšte, nemojte ga zapostavljati! Sve što ima prozorče i kamericu, može da posluži. I savremeni dejting trendovi nisu rezervisani za mlađariju, zato, odbaci predrasude zajedno sa gaćama, natrći se i napući i napravi gomilu fotografija iz raznih uglova, za razne zahteve. Da se vidi malo, za one što se više lože na maštu, nego na sise. Da se vidi obilno i obimno, za one što vole da zamišljaju pune ruke posla. Porno hardkor, za one što ih ne zanima tvoja faca. Podeli po folderima erotiku, tizing i pornjavu, da imaš kad ti se traži. A nije, k’o neka seljanka (ja) da se odmotavaš iz ćebeta, petljaš po pidžami i padaš sa kreveta, pokušavajući da napraviš spontane snimke inspirisana trenutkom.

Editors choice