Turbulentna i paradoksalna sezona je za nama. Sezona Bika bila je sve, samo ne laka. Toliko se promena dogodilo i toliko je ova sezona Bika uticala na gotovo sve horoskopske znake, da smo jedva čekali da joj dođe kraj. Naravno, naučili smo mnogo toga i to je dobro.  Naučili smo i da verujemo procesu, jer znamo da nam stižu mnogo dobre vesti i mnogo dobre stvari.

Vreme je za malo bolju sezonu. Dolazi nam sezona Blizanaca i to će zaista biti lep period, a posebno lep za Blizance, Vage i Vodolije. Konačno malo dobrih vesti. 

Pravi kolektivni haos nas je zadesio tokom prethodnih meseci i tokom sezone Ovna i Bika. Sada je stvarno došlo vreme da se malo primirimo. Ovaj period će biti kao dašak svežeg vazduha za sve nas zaglavljene u mučnim i zagušljivim prostorijama života. Ovaj period biće poput vetrića koji nose stvarno dobre vesti. I dobro je to što će, iako će najviše uticati na Blizance, Vage i Vodolije, i te kako uticati pozitivno i na druge horoskopske znake. Jeeeej!

Ovaj period nadahnuće te na razmišljanje i to na nove načine, koji će doprineti boljoj komunikaciji i zbog kojih ćeš preduzeti mnoge korake koje do sada nisi smela.

Sunce je ušlo u Blizance 20. maja, a Merkur vladar Blizanaca će biti blizu Venere u Blizancima, usaglašen sa neuhvatljivim Neptunom. To znači da će doći do raščišćavanja nekh nedoumica, ali može biti i zamagljenih prostora, odnosno nekih nejasnoća koje će se naći na putu.

Blizanci: Idealno vreme za karijerne odluke 

Prvo – Srećni vam rođendani, Bizanci! Sreća je da više nismo u periodu haosa i da je vreme za vaš solarni povratak. Rođendani uvek nose neku posebnu energiju i uvek su prilika da se počne nešto novo, da se obeleži novi početak, zato što se Sunce vraća u isti položaj u kojem je bilo baš kao i onog dana kada ste rođeni. Vreme je za period čišćenja, dobrog zdravlja i prosperiteta koji te očekuje na tvom sledećem putovanju oko sunca.

Ono što bi trebalo da znaš ukoliko si u potrazi za ljubavlju, jeste da u ovom periodu treba malo da pričekaš. Naime, retrogradna Venera je trenutno u tvom znaku i biće do 25. juna. Ako si u lošim odnosima sa bivšim i želiš da popraviš stvari bolje nemoj sada, nije idealno vreme za tu prču. Međutim, kada je posao u pitanju, sada je idealan trenutak da popraviš svoju poziciju na poslu. Javiće se i neki novi kontakti, koji ti mogu mnogo značiti.

Comments