#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Šakiri (Shakira) je ponuđeno 30 miliona dolara za sledeća tri albuma od strane najveće koncertne agencije na svetu Live Nation i izdavačke kuće Sony. Kao što nam je poznato, Šakira je pre četiri godine napustila Sony i potpisala ugovor isključivo sa ovom agencijom, Live Nation. Međutim, u toku ovih par godina, došlo je do izvesnih promena. Naime, agencija Live Nation je zajedno sa kompanijom Universal Music Group izdala Madonin (Madonna) poslednji album “MDNA” i na taj način postavili nova pravila. Od sada se snimanje albuma, distribucija, izdavanje, sponzorisanje, živi nastupi, prodaja pesama obavljaju “pod istim krovom”.

foto6 Shakira ide istim putem kao Madonna i Jay Z

Šakira ide stopama Madone i Džej Zija

Prethodnim izdanjima ova kolumbijska pevačica je postigla ogroman uspeh, a poslednji objavljeni singl jeste pesma “Addicted To You” sa albuma “Sale el Sol”.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice