Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

U intervjuu za magazin “Details“ Šaja LeBaf (Shia LeBeouf), zvezda filmova “Transformers”, otkriva detalje o svom ljubavnom životu, priča o paparacima, ali i o svom statusu dežurnog lošeg momka Holivuda.

Iako se u medijima šuškalo da su Šaja i Megan Foks (Megan Fox) malo više od prijatelja i kolega, oboje su to demantovali, sve do sada. Šaja je potvrdio romansu sa Megan, pravdajući se kako je teško biti na snimanju po nekoliko meseci, a ne osetiti se usamljeno. Šaja takođe priča o svom neuspešnom sastanku sa Hilari Daf (Hilary Duff), a sve ovo prate fotografije koje su pred vama. Fotograf magazina “Details” Matijas Vrins-MekGart (Matthias Vriens-McGrath) je za snimanje odabrao očigledan izbor – predstaviti Šaju onako kako on sebe vidi.

01 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011. 156 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011. 235 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011. 326 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011. 423 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011. 523 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011. 621 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011. 718 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011. 913 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011.
Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Editors choice