Za razliku od Parižanki za koje kao “iz topa” možemo da kažemo da su poznate po svojoj jednostavnosti, prirodnosti, prugicama i beretkama, londonski look baš i nije tako lako provaliti – londonske devojke nose zaista sve i nešto poput tipičnog London Girl Look-a jednostavno ne postoji, želele mi to sebi da priznamo ili ne. Ipak, ovo ne znači da ne možemo da “iskopiramo” stil neke od poznatih devojaka engleske prestonice, naprotiv! Upravo zato smo se mi i bavili otkrivanjem londonskih influenserki, s tim što nam je sva pažnja ovoga puta bila usmerena na jednu od naših najvećih ljubavi, a to su cipele! Shoe trends are real, a evo koje modele nose londonske IT devojke.

Espadrile

Da, espadrile su ponovo u modi. Ne baš revolucionarno, ali sasvim kul za leto. Imaš svu slobodu da espadrile kombinuješ sa klasičnim komadima kao što je sako, a možeš i da ih upariš sa omiljenom lepršavom haljinom koja je kao stvorena za leto. Espadrile su sinonim za udobnu, a stylish letnju obuću koja se odlično nosi u svim prilikama, a u skladu sa stilom života i samom potrebom, odaberi ravan ili model sa visokom petom. Ako je sudeći prema londonskim influenserkama, ovaj model obuće je prvi na listi shoe trendova koji je uz to zaista nosiv uvek i svuda!

Otvorene, ravne papuče

Sezona ravnih papučica je u toku, a ako želiš da igraš na sigurno, odaberi ravan, jednostavan, minimalistički model u klasičnoj boji koji ćeš zaista moći da nosiš uz sve, kako uz šortseve, tako i uz haljine. Savršene su za preko dana, savršene su za letnje temperature na kojima se asfalt topi, savršene su za isticanje tvog sveže urađenog pedikira! Ne samo da ćeš izgledati trendi, već ćeš se osećati jako prijatno!

Comments