Ljubiteljke cipela i ljubiteljke mode, danas smo vam pripremile pravu malu poslasticu – najupečatljivije i najzapamćenije cipele u 2016. godini. Sviđale se one vama ili ne, njih potpisuju veliki, poznati brendovi, a mnoge od njih ponosno nose hashtag #ShoePorn!

Louis Vuitton

Na reviji koja je prikazala kolekciju za jesen 2016, ove čizme su privukle mnogo pažnje svojim svedenim, a ipak efektnim dizajnom. Čak su i poznate zvezde kao što su Mišel Vilijams i Selena Gomez ponele ovaj upečatljiv par čizama i time potvrdile – dobre čizme daleko doguraju!

Louis Vuitton #ShoePorn: Najupečatljivije cipele u 2016. koje nikada nećemo zaboraviti

Saint Laurent

Klasične salonke sa čuvenim YSL logom umesto štikle, sa sve kaišićem oko zgloba… We are in looove! Jednostavno, a odlično brendirano. 

Saint Laurent #ShoePorn: Najupečatljivije cipele u 2016. koje nikada nećemo zaboraviti

Vetements

Ove neobične čizme nastale su u saradnji sa još jednim velikim imenom u svetu cipela – španskim brendom Manolo Blahnik. Interesantne, ali prilično zahtevne za nošenje, zar ne?

Vetements #ShoePorn: Najupečatljivije cipele u 2016. koje nikada nećemo zaboraviti

Marc Jacobs

Niko ne zna da osmisli i “sprovede u delo” platformu kao što to ume Mark Džejkobs! Ove vesele šarene pačvork čizmice nastale su kao deo prolećne kolekcije za 2017, pa jedva čekamo da vidimo koje poznate zvezde će ih prve poneti!

Marc Jacobs #ShoePorn: Najupečatljivije cipele u 2016. koje nikada nećemo zaboraviti
Comments