Možda Keri Bredšo u tebi vapi sa baš svakim modelom cipela koji ugledaš u izlogu kada opušteno šetaš gradom sa nekim sasvim drugim ciljem koji nije “kupiti još jedan par obuće”, ali pre nego što se ponovo zaletiš i ponovo uložiš novac u “lepotice” koje zapravo nemaš uz šta da nosiš, seti se da je ponekad sasvim u redu držati se klasike. U ovom slučaju, klasika za nas znači – salonke! Salonke su onaj model cipela koji je večan, univerzalan, nepogrešiv, koja god prilika da je u pitanju, koja god odevna kombinacija da je u pitanju. Prosto, salonke se slažu uz svakoga i sve, ne možeš da tvrdiš suprotno!

Obilazeći radnje po gradu naišli smo na jednu čije salonke su sve, samo ne klasične. SHOESTAR ovu jesen osvaja ponudom salonki koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Dizajn, kvalitet i udobnost modela u ponudi će te naterati da “ugrabiš” za sebe najmanje jedan par i zablistaš u njima. Novi modeli čekaju da od svog vlasnika naprave jedinstvenu, moćnu ženu koja svoje dnevne poslove obavlja sa lakoćom, a ujedno i visokom elegancijom.

U nastavku pogledaj koje smo to modele salonki mi izdvojile iz SHOESTAR ponude kao cipele u koje ćemo biti zaljubljene zauvek. U skladu sa svojim trenutnim raspoloženjem, ali i modnim “potrebama” odaberi one koje su kao stvorene za tebe!

Moćna kroko salonka – Kroko šara čini ove cipele apsolutnim “must have” komadom – zauvek! Neverovatno su unikatne i Uz to, ove salonke se mogu pohvaliti jako zanimljivom kombinacijom boja – osnova je plavičasta, dok se u zavisnosti od svetla cipele presijavaju na ružičasto ili zeleno. Ovaj model možeš nositi kako u casual kombinacijama (džins + košulja) tako i u onim svečanijim (haljina + sako). I uvek ćeš biti primećena!

Shoestar Model:  CARRANO-130301K-CAB1 REPTILIA-NAVY

CARRANO 130301K CAB1 REPTILIA NAVY #ShoesAddict: Jedini model cipela koji će zauvek biti potreban svakoj devojci

Za dane kada se osećaš poput prave holivudske zavodnice odaberi Carrano salonke u bold red nijansi. Na prvi pogled deluju klasično, ali to definitivno nisu i uz adekvatnu garderobu daju i te kako prepoznatljiv efekat! I naravno, ne zaboravi da “zaokružiš” svoj stajling karminom u istoj nijansi.

Shoestar Model: CARRANO-130301K-CAB1 VERNIZ-BRICK-RED

carrano salonke bold red #ShoesAddict: Jedini model cipela koji će zauvek biti potreban svakoj devojci

Ako spadaš u devojke koje ipak ostaju verne dobro poznatim crnim salonkama, naš predlog je da odabereš model koji se ipak malo izdvaja – stylish detaljima, recimo! Specifičan materijal i sjajni stilski detalji ovu salonku definitivno izdvajaju od ostalih.

Shoestar Model: CARRANO-130354B-CAB1 VELVET-BLACK

8a #ShoesAddict: Jedini model cipela koji će zauvek biti potreban svakoj devojci
Comments