5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Idi, što dalje od mene. Nastavi putem kojim si krenuo i ne osvrći se. Ne vraćaj se dok ne zaboravim sve ono što me vezuje za tebe, a ima toga dosta.

Dosta mi je svega, tvojih glupih igara. Ja ne umem da se igram nečijim osećanjima, nismo deca.

Krećem dalje, neću te čekati. Uživaj u životu, jer si sam tako hteo, zar ne?

Slika 1.4 Shvatićeš, ali kasno

Okrećem novi list i, zamisli, ti nisi na njemu

Ne nadaj se da ćeš me, onog trenutka kad shvatiš zašto ti sve ovo govorim i okreneš se ka meni, ne očekuj da ćeš me naći. Ne želim više da ti budem senka, htela sam nešto drugo, a ti mi to ne možeš pružiti. Ne očekuj od mene da živim tvoj život, ne očekuj da se menjam iz korena zbog tebe, ne, jer nemam nikakav razlog da to uradim zbog nekog kao što si ti, koji uzimaš, a ne pružaš ništa.

Ljudi se menjaju iz različitih razloga, mene si promenio ti, ali nagore. Shvatićeš, znam ja to, ali biće kasno. Kasno da se vratimo na početak, jer smo već na kraju.

Želim ti da jednog dana i sam osetiš sve što sam ja zbog tebe. Da voliš, da daješ sve za tu ljubav i pokloniš nekome poverenje, svoje srce i dozvoliš toj osobi da se u njega useli. I onda shvatiš da si pustio zmiju otrovnicu. Shvatiš kasno, tek onda kad zmija ujede i otrov počne da kruži venama.

Kad osetiš kako boli, kad se sve raspada, sav tvoj svet koji si gradio sa nadom, verom i ljubavlju, e, onda se seti mene i onda ćeš znati kako mi je.

Ne, ne pitaj me sada ništa. Ne mogu ti reći da ti opraštam, jer za to nemam dovoljno razloga. Samo idi odavde, ne guši me!

Zahvalna sam ti na neki način, jer neću dugo živeti u zabludi da ću kraj tebe naći sreću.

Slika 2.4 Shvatićeš, ali kasno

Hvala na svemu što si učinio, dosta je

Što pre odeš, to ćeš mi dati više vremena da te prebolim i pružiti novoj sreći šansu da me pronađe.

Ne, nisam izgubila nadu, nisi me ubio, neću plakati zbog tebe, uzalud čekaš moje suze, načekaćeš se, jer ih nema! Ti si samo još jedna greška, samo još jedan moj pad, ali ne brini, pala sam i već ustajem. Skupila sam dovoljno snage za novi početak u kome tebe nema. Okrećem novi list i ne kvari mi to.

Slika 3.3 Shvatićeš, ali kasno

Pala sam, ali već imam dovoljno snage da ustanem i nastavim da koračam dalje

Zar ne misliš da si dovoljno učinio? Ma, i previše si učinio za mene! Hvala ti na svemu, shvatila sam poruku. Ubuduće nema ponavljanja takvih grešaka poput tebe. Ajde, idi tamo kuda si krenuo i ne okreći se. Zaboravi na mene, na nas, nema ničeg, a nije ga ni bilo, sve je samo jedna ogromna laž. Istinu ću naći sama, a tebi hvala i doviđenja. Ukratko rečeno, dečko, odjebi!


Jovana Sotirov je večiti sanjar, komplikovana dvadesetogodišnjakinja koja i dalje želi da vrati vreme i ponovo proživi detinjstvo jer smatra da je mnogo toga u njemu propustila. Voli priče sa srećnim krajem jer u njih još veruje i tvrdi da samo oni koji otkriju ljubav u sebi, znaju razlog svog postojanja.

Editors choice