Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Shvatili smo da je počela nova godina

Shvatili smo da je počela nova godina

Pljas! Kao mokrom čarapom po sred face 2012. me je ošamarila i upitala: “A šta sad?” I zaista je tako. Toliko očekivan doček je došao brže nego što sam očekivala, još brže i prošao i onda – pam (opet onomatopeja), odjednom shvatam da uveliko gulim tu novu godinu. Svakog ponese praznična atmosfera, ali dok trepneš prođu i čarobni Božić i Srpska Nova, a nakon toga kreće pakao. Vraćaju se svi na posao, kreću ispiti, školarci se vraćaju u škole. Tada bi već sve trebalo kao podmazano da nastavi da radi punom parom, a naprotiv, sve škripi i kilavi se, podmazano holesterolom i usporeno viškom kilograma usled prežderavanja i preodmaranja u toku praznika.

Okićeni grad, koji me je prvo oduševljavao, sada me nervira i podseća na surovu realnost da su praznici prošli. Preko ramena u ogledalu očajno posmatram svoju naglo povećanu zadnjicu i proklinjem sav jagnjeći i praseći rod. Tamo negde, krajem januara ili se obesiš – il’ nastaviš dalje.

Zaista se nadam da sam preterala i da je ovaj primer isuviše bukvalan. Nadam se da ste se svi odmorili i da vam je ovaj odmor došao kao poručen, te se kao preporođeni vraćate svojim aktivnostima.

Ako ste se, pak, prepoznali i kritikujete sebe onom poznatom: “Samo da nisam…”, za početak prestanite da kukate. Ako ste se neznatenisamikoliko ugojili, utešite sebe time da je to bio vaš zasluženi debeli odmor. Voditi računa o liniji, ne samo iz estetskih razloga već i zdravstvenih, nije nimalo lako. To što ste se opijali i bolelo vas je uvo za obaveze može biti vaš bonus na kraju tog godišnjeg ciklusa. Neću vas savetovati koje dijete da primenite niti kakvim treninzima da se kaznite. Neću vam reći da prestanete da pijete niti da zaboravite na izležavanje i ostale hedonističke “aktivnosti”. Reći ću vam da donesete odluku. Što bi mudri narod rekao: “Nema niš’ od toga dok ga ne turiš na papirče!”
I ja tvrdim da je tako. Već danas, papir i olovku u ruke i na posao. Predočiš sebi svoje planove i odlučiš kojim redom ćeš da ih ostvaruješ.

dru deda mraz Shvatili smo da je počela nova godina

"Nemati želja isto je što i biti mrtav. Imati slabe strasti, isto je što i biti tup, a imati strasti za sve stvari, bez razlike, znači biti vetropir i rasejan." Tomas Hobs

Svi mi nešto žele ovih dana. “Puno” sreće, zdravlja, ljubavi, seksa, para, uspeha… Svi vam tako “puno” žele! Sve dok vam ne žele “prazno” i loše, dobro je. U tom prazničnom duhu ja mogu da vam najiskrenije poželim ostvarenu godinu. Sve dok ima želja i ambicija, biće i volje.

Ima ovaj praznični duh svoje draži. Svi su srećni, svi nešto obećavaju sebi i drugima, euforija is in the air. Makar i folirali, ljudi su srećni i u njima se rodi tračak nade da će sledeća godina ipak biti bolja. Sve to stoji, ali mislim da je vreme da skinemo ukrase.
Shvatili smo da je stigla nova godina!


Mina Smiljanić juri za životom koji nju ne uspeva da stigne. Preambiciozni kolekcionar iskustava i uspomena. Piše brodski dnevnik da bi sprečila zaborav. Plaši se dokolice, beži od monotonije, kipi iz kalupa. Uvek svuda. Veruje da može sve i da sve zavisi od nje. Smatra da je previše jednostavna i previše komplikovana za jednu ženu. Akcijaš. Skitnica. Fu.

Editors choice