Sijena Miler, glumica i ikona stila, zaštitno je lice prolećne kolekcije brenda Lindex za 2016. godinu. Kolekcija pod nazivom “Sienna Hearts Lindex“ obuhvata luksuzne, ali svakodnevne komade inspirisane glamurom sedamdesetih godina 20. veka. Kampanja za ovu kolekciju globalno će biti lansirana 31. marta, a u radnjama u Srbiji kolekcija će se naći od 13. aprila.

Kolekcija “Sienna Hearts” inspirisana je boho šikom koji se u popunosti uklapa i sa Sijenininim ličnim stilom. Ključni komadi obuhvataju lepršave bluze, maxi haljine i zvonasti džins.

SiennaHeartsLindex 2016 12 Sijena Miler zaštitno lice Lindex prolećne kolekcije

“Oduševljena sam nežnošću tkanine bele bluze. Mogu da zamislim sebe u njoj tokom čitavog leta. Zvonaste farmerke su takođe fenomenalne; udobne su i odlično stoje! Oba komada su prava modna klasika, lako se kombinuju i odlično su iskrojeni” rekla je Sijena povodom kolekcije.

SiennaHeartsLindex 2016 3 Sijena Miler zaštitno lice Lindex prolećne kolekcije

Sijena Miler nije samo poznata po dobrom stilu, već i po Lindex vrednostima koje prožimaju gotovo svaki aspekt njenog života. Ona zrači pozitivnom energijom, humorom i filantropskim pogledima na život, koje ostvaruje kroz dobrotvorni rad. Uloga mame učinila je savršenim izborom za brend Lindex.

SiennaHeartsLindex 2016 2 Sijena Miler zaštitno lice Lindex prolećne kolekcije

“Brend Lindex slavi ženstvenost. On je intenzivan, ali ne i preozbiljan. Takođe mislim da su vrednosti brenda i kolekcije snažno dočarani kroz fotografije. Tokom seta smo se sjajno proveli i puno smejali! Verujem da je kod Lindexa upravo o tome reč” istakla je Sienna Miller nakon snimanja fotografija za Lindex prolećnu kolekciju.

Za informacije o aktulenoj ponudi Lindexa u Srbiji, pratite njihovu FB stranicu, kao i Instagram nalog.

Comments