Dugoočekivani vikend je pred nama! Verujemo da ste već isplanirale gde ćete to izaći večeras, a mi vam predlažemo koju šik kombinaciju možete obući za tu priliku. Jer, savršeno nam je jasno kako je to stajati satima ispred ormara sa večitim pitanjem (bez odgovarajućeg odgovora): “Šta obući?”

Ako odaberete zanimljiv model haljine koji ćete obogatiti seksi kožnom jaknom i visokim štiklama, znajte da nećete pogrešiti! Još ako budete cele u crnom, uz malo crvenog karmina nijedan muškarac neće moći da vam odoli!

Zanimljive modele pronašli smo u prodavnicama Fasion Company-a. Nas je oduševila ova prelepa crna Marciano Guess haljina koja je zaista efektna. Gornji deo bez bretela je u obliku srca što će vam odlično stajati i istaći će vrat i ramena. Za bolji efekat, uz nju možete staviti zanimljivu srebrnu ogrlicu, bilo krupniju i “nabudženu”, bilo diskretniju, zavisi od ukusa. Dobar izbor bi bila i nemarno podignuta kosa i efektne viseće minđuše. Sa strane je haljina blago zasečena što vašem izgledu daje dozu seksepila. Sa druge strane, mnogo slojeva tila čini ovu haljinu lepršavom, modernom i čak pomalo romantičnom. Ovakav model haljine je skoro univerzalan pa će dobro stajati svim devojkama. Važno je samo da se u njoj osećate prijatno i samouvereno. Jer, vi treba da nosite haljinu, a ne ona vas!

haljina 11 Šik kombinacija za večerašnji izlazak
Comments