INES Atelier se nalazi na uglu ulica Dositejeve i Gospodar Jovanove na Dorćolu. U prelepo uređenom prostoru na dva nivoa izložena je njena poslednja kolekcija “Burgundy Algorithm” i brojni komadi nakita, koje je prvi put sinoć prikazala.

Iako se modnoj publici prvi put predstavila pre manje od dve godine, Ines je za kratko vreme uspela da osvoji domaću modnu scenu, što je potvrdilo i sinoćno okupljanje velikog broja posetilaca i poštovalaca njenog rada, kao i veliki broj javnih ličnosti.

bosko jakovljevic i ines Sinoć na Dorćolu otvoren Showroom   INES Atelier

Boško Jakovljević i Ines Janković

Svoju izuzetno uspešnu godinu krunisala je otvaranjem modnog ateljea. Da podsetimo, ona je u ovoj godini imala dve kolekcije: jednu za sezonu proleće/leto pod nazivom “Otmena ironija” koju je predstavila revijom u Supermarketu, a drugu za jesen/zimu pod nazivom “Burgundy Algorithm”, čiji je deo prikazala na poslednjoj, 32. Beogradskoj nedelji mode, u okviru Modnih vinjeta. Na obe kolekcije je sarađivala sa poznatim beogradskim fotografom Milošem Nadaždinom.

DSC 1635 Sinoć na Dorćolu otvoren Showroom   INES Atelier

Svoju izuzetno uspešnu godinu krunisala je otvaranjem modnog ateljea

Njenim kolekcijama dominiraju elegantne haljine, suknje, košulje, pantalone i sakoi. Brend INES Atelier je mlad brend koji se uspešno probija na domaćem tržištu, ali i na inostranom.

Modni brend INES Atelier namenjen je elegantnoj ženi, prefinjenog ukusa i izraženog karaktera. Njen stil je prepoznatljiv po osećaju ženstvene moći i samopouzdanja, bez odricanja udobnosti. Karakteristike po kojima se ističe su forma, kroj i konture modela, neprolazna estetika i dodir bezvremenskog glamura.

Comments