Džidži i Bela Hadid nisu samo rođene sestre, već su i sestre po stilu. E sad, da li je njihov osećaj za modu stvar genetike ili je ipak u pitanju nešto više, ne znamo, ali znamo da sestre Hadid bilo zajedno, bilo odvojeno, uvek izgledaju totalno stylish! Jedna plavuša, druga crnka, jedna slatka, druga totalno opasna, a ipak obe imaju tu istu crtu – i te kako znaju sa modom. Evo koje duetske kombinacije smo mi izdvojili kao njihove najbolje i zbog kojih definitivno želimo da budemo njihove sestre po stilu!

Kada hodaju modnim pistama, Džidži i Bela i te kako znaju da menjaju svoje ličnosti i prikazuju nam stilove koje lično, u svakodnevnim prilikama nikada ne bi ponele. A ipak, moraš priznati da čak i ovako ekstravagantne izgledaju tako dobro da bi bez problema mogle sa piste da siđu – na ulice!

hadid 1 Sister Power: Najbolje kombinacije Džidži i Bele Hadid

A onda, kada ih vidimo u svakodnevnim street style autfitima bude nam jasno da su ove lepotice samo obične devojke sa nešto više modnog iskustva i nešto jačim modnim stavom. Svakako, njihove kombinacije bismo i same mogle da nosimo, a zato i volimo da inspiraciju pronalazimo baš u ovim poznatim sestrama. 

hadid 2 Sister Power: Najbolje kombinacije Džidži i Bele Hadid
Comments