Ako pitaš bilo čijeg dečka, druga, brata, sigurno će ti potvrditi da je ženska torba najbolji izum ikada! Doduše, i devojke će se usaglasiti sa ovom konstatacijom. Koje god da je veličine, ona zaista predstavlja “rupu bez dna”. U nju doslovno možeš da spakuješ ceo svoj život! A ako možda do sada nisi iskoristila pun potencijal svoje torbe, onda si napravila kardinalnu grešku!

Šalu na stranu, mali milion puta mi se desilo da pomislim: “Niti manje torbe, niti više stvari” pokušavajući da iskopam ključeve od stana iz melene tašne koja je do vrha napunjena esencijalnim (podvlačim: esencijalnim) sitnicama. Prosto, sve mi je to potrebno! I nema veze što već pola sata stojim ispred stana sa kesama iz prodavnice svuda oko sebe i izvlačim jednu po jednu stvarčicu iz torbe. Jer, po pravilu, ono što ti je potrebno uvek se nalazi na dnu…

Sigurno se pitaš šta to zaboga toliko imam u torbi i zašto to stalno vučem sa sobom. Pa, sve su to sitnice koje su ti zaista uvek potrebne i koje zaista uvek treba da imaš u torbi. Nešto je za svaki dan, nešto je za “neka se nađe” ali mora biti tu.

torba 2 Sitnice koje svaka žena treba da ima u torbi (BLOG)

Na primer, podrazumeva se da ću uvek sa sobom imati papirne maramice, kao i antibakterijski gel za ruke ili vlažne maramice. Kada si stalno u pokretu, nikad te ne drži mesto i stalno negde jurcaš, sa sobom moraš imati “izvor higijene”. Za kada ideš do toaleta ili kada želiš nešto da prezalogajiš usput. Ili, šta god. Maramice uvek trebaju!

Osim toga, ja u torbi uvek moram da imam nekoliko ukosnica ili gumica za kosu. Kosa mi je sada kraća, leti na sve strane i čak i da je savršeno stilizujem ujutru, do kraja dana će ličiti na ko zna šta. Zato, ukosnice da umire “grivu” ili gumica kojom ćeš je jednostavno vezati i završiti sa tim su “must”. Takođe, sigurno te je drugarica ili koleginica makar jednom pitala: “Hej, da nemaš možda gumicu za kosu?” O da, imam! Ček’ samo da je iskopam…

torba 3 Sitnice koje svaka žena treba da ima u torbi (BLOG)
Comments