Ako već nisi dovoljno smela da, poput Ališe Kiz, u potpunosti prestaneš da se šminkaš, logično je da u svom neseseru sa šminkom vidiš svog najvećeg saveznika. Pa zamisli samo šta bi radila tokom “onih dana” kada ti lice “bukne”, a ti nemaš puder da prekriješ katastrofu?! Dakle – hvala nebesima na makeup-u!

Ipak, baš zato što je makeup tvoj prijatelj i saborac kada je najteže, trebalo bi da umeš pravilno da se služiš njime kako ne bi napravila još goru katastrofu. Na primer, da li si ikada razmišljala o tome da li te šminka čini starijom nego što jesi? Možda ne vidiš, ali ove sitnice čine da izgledaš starije nego što jesi! A ko to još želi? Pa jedva si se pomirila sa tim što se bližiš tridesetima!

Koristiš pogrešnu formulu pudera

Možda je tvoja koža masna, pa računaš da je bolje da koristiš puder u kamenu. Ipak, on se češće zadržava u finim linijama na koži i sitnim boricama, a to odaje utisak kao da ti je duplo više godina! Najbolji izbor za tebe je tečni puder, sa mat efektom sa kojim nećeš imati ovakvih problema, samo ne preteruj sa nijansom!

Comments